Är det dags att ta bort lukt från kläderna?

Ibland händer det att man får klagomål om att man luktar. Fotsvett kan vara en sådan lukt. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

dålig

Med god kommunikation så kan du säga det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Det kan verkligen såra. Du kan sprida dålig stämning på jobbet.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Att ha skor som luktar är inte vidare roligt.

När du vet att ni pratar om samma saker kan du rekommendera- och förklara vad en luktborttagare är. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Du kan också tala om att den kan ta bort röklukt.

Den som vill ta bort lukt vill säkert veta mer om sprayen. Då är det bara att berätta det. Du kan ju också erbjuda din egen flaska som ett första test.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. Sprayen kan användas från topp till tå.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Det är viktigt att uppföra sig korrekt

Tänk på hur ditt beteende uppfattas av andra. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Du måste tänka dig för. Det finns förstås tillfällen då du måste agera. Kanske är det någon som inte känner lukten. Hos vissa individer kan luktsinnet vara nedsatt. Då kan ett påpekande vara välkommet.

Tillämpa diskretion. få bort svettig doft i skor
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då är det ingen som behöver skämmas för att skor eller kläder inte luktar som de borde. Du kan ju tänka dig själv.

Den är helt säker.

Något som man alltid ska tänka på då man ska ta bort dålig lukt eller på annat sätt städa är miljön. Att inte använda miljöfarliga produkter har stora vinster på lång sikt.

En spray som tar bort lukt bör inte vara hälsovådlig. Självklart är den skonsam. Dess skonsamma ingredienser gör att sprayen även kan användas som deo. Den kan användas överallt.