Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk FillUp e-vätska med arom av Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor FillUp e-juice.se.

Fillup

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobaksprodukter. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Arrak FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det fräscha sättet att lägga av med att röka tobak är med e-cigaretter. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med smak.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Arrak – smakar som arrak Punsch eller arrak konfektyrer och kakor har en smak som svensk punsch eller arraksbullar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Vår kvalitetsarom hjälpte bolaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna handla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinbas av svensk kvalité gör vi också. Gert Strand AB beställer nikotinet inom Europa i en 100% ren kvalité.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det generellt använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till likör.

Merparten av företagets produktion går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Smaker för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten marknadsförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.