Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med smak av Viol.

Viol halstabletter e-vätska i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-juice

I e-cigg värmer man e-juicevätska till ånga som man blossar i stället för tobak. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

En FillUp e-juice består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-juice, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå smaken och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

E-cigaretter har blivit det lätta sättet att lägga av med att röka tobak. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Smaker av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Viol förväntas eftersom en testpanel bedömer smakupplevelsen av Violsmak, ren och blommigt angenäm som mycket smaklig. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur svensk kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Företaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Vi producerar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från helt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Vejpare tycker om den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smak komma till sin rätt.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till sprit, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinindustrin – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Aromhusets läskkoncentrat finns enbart på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.