Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Lakritsrulle godis.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Lakritsrulle.se.

vg

E-vätska hälls i förångaren i e-ciggen och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigg.

Denna Godiset lakritsrulle FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigg.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Shortfills eller Shake N´ Vape är det engelska namnet på e-vätska FillUp.

E-cigaretter har blivit det enkla viset att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-cigg eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smak kan sättas till e-vätska för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Lakritsrulle har en smak av Godiset lakritsrulle. Efter 40 år med smaker blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Våra flavours satte sannerligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Vi kan utföra allt från design till egna varumärken och aromer åt kunder.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin är tillverkat i Europa och har så stor renhet att livslängden fördubblas. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar smaker till snaps, likör, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Essenser till sprit och likör, vinjäst, aromer med mera tillverkas också i konsumentstorlekar. Superaromer för att smaksätta allt från choklad till e-vätska är populära i Sverige.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 produktsortiment. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.