Allt-fraktfritt.se säljer en ny svensk FillUp e-juice med arom av Nyplockad persika.

FillUp e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Persika.se.

elcigg

E-juice hälls i förångaren i e-cigg och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

Denna FillUp är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Fruktig persika smakämne. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-cigg har blivit det snabba viset att lägga av med att röka. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Flera går över till e-ciggen för att tobaksröken dödar varannan rökare.

Det existerar över 100 smaker på e-cigarettvätska.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, vilda bär, fruktblandningar och godis.

Nyplockad persika förväntas bli omtyckt enär den har en ädel smak av Persika plockad direkt från trädet. Svensktillverkad kvalitet baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Flavours för e-juice har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan nu. Bolaget i UK expanderade kraftig med hjälp av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Nikotinet är 100% rent och framställt i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels använda kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

eciggbutik

I Svedala finns Gert Strand AB som producerar aromer till spritdrycker, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, vinsatser – och nu även e-juicearomer.

Export sker till alla världsdelar. Företaget tillverkar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Sukralose, ett sötningsmedel gjort av strösocker som skakar som socker, är en omtyckt vara.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad och helt sockerfri. De säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.