Allt-fraktfritt.se producerar och säljer Svart mjuk lakritsstång e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Svart mjuk lakritsstång.se.

e-cigg

I e-cigaretter värmer man e-juicevätska till ånga som man röker i stället för tobak. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En FillUp e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det lätta viset att lägga av med att tobaksröka. Ångan från e-cigaretter eller jättestora e-cigg – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-vätska som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av frukter, nötter, tårtor, diverse sorters karameller, mentol och örter är vanliga.

Den nya FillUpen Lakritsstång har en smak av Lakritsstånggodis. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, menar vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi tillverkat åt ett företag i UK i flera år redan nu. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig arom expanderade vår köpare i UK stort.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Det vanligen nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och alltemellanåt bismak. Det rena nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

e-cigg

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kakor.

Den stora delen av bolagets omsättning är export world-wide. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för kaffe, mineralvatten och vispgrädde.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Dessa säljs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.