Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Nyplockade hallon för e-cigaretter

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Hallon.se.

diy

E-juice hälls i förångaren i e-cigaretter och värms till ånga, som rökas utan tobaksrökens farlighet. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med alternativt utan nikotin för att skapa egen e-vätska med den nikotinhalt man vill ha.

Man tillverkar e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Nyplockade hallon smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – alternativt basvätska utan nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-vätska – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Åtskilliga slutar röka tobak med e-cigg för det fungerar. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, mestadels med smak.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

Det existerar över 100 aromer på e-cigarettvätska.

Fruktsmaker, godis-smak, maträtter, tårtor och kryddor är vanliga.

Nyplockade mogna hallon är hur Hallon smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha mycket prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig arom expanderade vår kund i UK stort.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Fabrikanter får gärna beställa våra aromer, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns också i sortimentet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Det rena nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från lemonad till kakor.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära varor som smakmässigt står för sig själva. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.