Allt-fraktfritt.se lanserar Shake N´ Vape e-vätska med smak av Jordgubb för e-ciggen

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubb.se.

e-vätska

E-juice är den vätska man ångar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – alternativt nikotinfri basvätska om hen så vill.

Denna Shake N´ Vape är en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml Jordgubb smakämne. 10 ml nikotinbas med valfri nikotinhalt sätts till, eller basvätska utan nikotin.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Det är enkelt att lägga av med att röka med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka tobak, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-bloss kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Smak av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Jordgubbar som nyss plockats är hur Jordgubbe smakar. Gert Strand, företagets vd, säger att det blir intressant hur svensk kvalité uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en fabrikant i UK i flera år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår köpare i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar också i sortimentet. Nikotinet är 100% rent och tillverkat i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smakupplevelsen på e-vätskan blir ännu godare.

glycerin

I Svedala ligger Gert Strand AB som producerar smaker till spritdrycker, vin, kaffe, kolsyrat vatten, vispgrädde, hembryggning – och nu även e-juicearomer.

70-80% är export till alla kontinenter. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas oxå och kvalitén gillas av konsumenter. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

Till hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även totalt sockerfria. Aromhusets läskkoncentrat finns bara på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.