Allt-fraktfritt.se introducerar Shake N´ Vape e-vätska med arom av Körsbär till e-cigaretter

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med arom av Körsbär.se.

e

E-vätska är den vätska man blossar i e-cigaretter i stället för att röka tobak tobaksprodukter. Vejparen kan genom Shake N´ Vape systemet få den nikotinhalt hen vill i sin e-cigarett.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sen tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Åtskilliga slutar röka med e-cigaretter för det funkar. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigg.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken smak som helst.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Körsbär med fruktig smak är hur Körsbär smakar. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-juice säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i flera år. Bolaget i UK expanderade starkt med assistans av vår svenska kvalitet.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi också leverera.

TDP godkända nikotinbaser av olika PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Renheten är så stor att livslängden är 2 gånger genomsnittlig kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen på vejpen från e-juicen blir som bäst när nikotinet är helt rent.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, idag är det en livsmedelsindustri som levererar flavours samt essenser över hela världen.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Superaromer för att smaksätta allt från kakor till e-juice är populära i Sverige.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en svit totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka enbart säljs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.