Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk Shake N´ Vape e-vätska med arom av Tropisk fruktmix.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Tropisk frukt Shake N´ Vape e-vätska.se.

e

E-vätska är den vätska man ångar i e-ciggen i stället för att röka tobak tobakscigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att blanda FillUpen med nikotinbas av lämpad nikotinstyrka – eller nikotinfri basvätska om hen så önskar.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Tropisk frukt smakämne. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-cigaretter.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen har blivit det enkla sättet att lägga av med att tobaksröka. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en blandning av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

E-ciggen har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Smaker av kakor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Efterfrågan på Tropisk fruktmix förväntas eftersom en testpanel bedömer aromen av Tropisk fruktblandning med ananas som riktigt smaskig. Det ska bli kul att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är från Kina med olika etiketter, säger företagets vd Gert Strand.

Aromer för e-juice har vi tillverkat åt ett bolag i UK i många år redan nu. Med hjälp av våra aromer med ren och aptitlig arom expanderade vår köpare i UK drastiskt.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

TDP godkända nikotinbaser av skilda PG/VG blandningar finns för leverans. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det betydligt billigare kinesiska nikotinet. Det fina nikotinet gör att smaken på e-juicen blir ännu godare.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat smaker sedan 1974 och är kända för sin kvalitet över hela världen.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Företaget producerar även konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Aromer för mineralvatten är stort, finns i 25 aromer.

80% mindre socker i läskkoncentraten och en svit helt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som endast marknadsförs på nätet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.