Allt-fraktfritt.se erbjuder en ny svensk FillUp e-vätska med smak av Fläderblommor.

Fläderblommor e-juice i form av FillUp presenteras i Ebutiken allt-fraktfritt.se.se.

e-vätska

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att tobaksröka tobaksprodukter. Shake N´ Vape systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att göra egen e-vätska med den nikotinhalt man önskar ha.

Denna Fläderblommor FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. Konceptet kallas Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-ciggen har blivit det lätta sättet att lägga av med att röka tobak. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Åtskilliga går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan rökare.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens förångare kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Vanliga smaker på e-juice är glass, bär, fruktblandningar och konfektyr.

Fläderblommor är hur Fläderblommor smakar. Vi tror e-juicemarknaden vill ha riktigt prima svensk kvalitet och svenska aromer, säger vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har handlat flavours av oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och smaskig arom expanderade vår köpare i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Vi kan i liten skala leverera private label till de som önskar.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, självfallet TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så stor renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det vanliga kinesiska nikotinet. Nikotinsmaken är ren och uppskattas av vejpare.

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens kvalitetsledande fabrikant av smakessenser för brännerier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

World-wide export står för nära nog 80% av Gert Strand AB:s omsättning Konsumentpack av flera proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas även och kvaliteten uppskattas av konsumenter. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska och sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten saluförs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.