Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Hemgjord mintkola.

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Mintkola.se.

Den juice man röker i e-cigaretter kallas för e-vätska eller e-vätska. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape e-vätska består av en flaska på 32 ml som är fylld med 20 ml smakvätska. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

e-juice

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Shortfills eller Shake N´ Vape är det brittiska namnet på e-vätska FillUp.

Det senaste sättet att sluta röka tobak är med e-cigaretter. En vejpare har bytt tobaksröken mot ånga från en e-cigarett eller en modd, en större e-cigarett.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigaretter.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot smak av olika godis, halstabletter, choklad, vilda bär och frukter eller komplexa blandningar.

Gräddkola med mint förväntas bli aktuell då den har en god smak av Gammaldags kola med mint. Gert Strand, bolagets vd, säger att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas i jämförelse med det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat flavours till en Premium e-juicetillverkare i UK i åtskilliga år. Bolaget i UK expanderade kraftig med bistånd av vår svenska kvalitet.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Tillverkare får gärna beställa våra flavours, Glycerin och PG och själva blanda.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Det mestadels nyttjande kinesiska nikotinet har knappt halva hållbarheten och ibland bismak. Smaken är uppskattad av vejpare.

1974 startade Gert Strand bolaget i garaget, nuförtiden är det en livsmedelsindustri som levererar smaker och essenser över hela världen.

Export till alla världsdelar står för huvudparten av företagets omsättning. Bolaget producerar oxå konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Unika läskkoncentrat som smakar som läskedryck skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i 2 sortiment. Dessa saluförs bara on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.