ComeOn.com får Guinness världsrekord för jordens igenom tiderna allra största jackpott- utbetalning

Spelbolaget ComeOn (ett av få bolag rekomenderat av Gert Gambell) har blivit tilldelade ett världsrekord av världsberömda Guinness Rekordbok för att ha betalat ut världens genom tiderna största jackpott på en enarmad bandit på internet. Den lyckliga vinnaren är en ung manlig skolelev som fick 109 miljoner kronor. Under den officiella rekordnoteringen i Guinness Rekordbok finns följande att studera: “Den största jackpottutbetalningen på en spelautomat online på webben är 109 miljoner kronor samt vanns av en spelare på ComeOn på spelet “Mega Fortune“, . Vinsten betalades ut till en anonym norrman den 24 september 2011.”

När vinnaren, som är från samhället Hordaland i Norge, kontaktades berättade han att han kom bo efter en utekväll, såg på en film samt spelade några spel på ComeOn.com eftersom han inte kunde somna. Beslutet att agera online på internet gjorde honom 109 miljoner kronor rikare. Inte heller det hjälpte honom att dala i sömn, samt han medgav att han höll sig alert till kl 06.00 på morgonen på grund av chocken. Vad beträffar den skyhöga prissumman ger den unge gubben följande inlägg, “Jag behöver coola ned mig först, innan jag ens kan börja fundera på vad jag ska göra med pengarna!”

Spel som gav honom storvinsten har det passande namnet “Mega Fortune”, en spelautomat som erbjuder enorma jackpottar.

Henrik Persson, ComeOns Vd, sa att oxå om han aldrig förväntade sig att hans affärsverksamhet skulle hamna i Guinness Rekordbok, kan han inte tänka sig ett bättre rekord att bliva belönad för. Han sa, “Att slå rekord igenom en stor utbetalning till en spelare är det bästa sättet att exponera folk att du inte blott kan inbringa storvinsten på ComeOn.com, utan att det också sammanfattar vad ComeOn handlar om. Vi tittar på till så att spelarna som vinner gör det på riktigt. Det är precis vad som får de där att anlända tillbaka till våra spel.”

Samtidigt berättar chefen för ComeOn.com, Huw Thomas, att också om det kom som en liten chock oxå för honom att slå ett Guinness-världsrekord, så var det inte totalt oväntat. Han sa, “Att skapa vinnare är absolut vad ComeOn.com handlar om. Att bliva belönad av Guinness Rekordbok är en hyllning till spelportalen i sig och en rejäl godkännandestämpel på att vi har de största jackpottarna online samt garanterar utbetalningar – oavsett hurdan stora de är!”