Svalkande att åstadkomma egen slush under heta sommardagar

När sommaren kommer med värme så vill man ha något kyligt samt läskande att dricka. En slush kan vara exakt det som gör att man får ny vällust samt ork igen, men det är ju inte ständigt som man har lust att bege sig till ett kafé med stor slush maskin för att erhålla drycken. Istället så kan man införskaffa en egen slush mugg som i grund och botten fungerar väldigt likt en slushmaskin.

slushmaskiner

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Om du enbart har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du ej krångliga slush recept. Det är blott att blanda ihop enligt instruktionerna och därpå ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på många sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha åtskilliga slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en verklig slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att fungera. Vet man inte detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man ana att muggen icke fungerar.

Så läckert med bitar av frukt i samt andra innovationer

När du väl blir bättre på att mixa egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns inget som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna dricka slushen med sugrör. Om man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer därför att mala ned till korrekt konsistens innan man blandar ihop med vatten samt koncentrat.

Konsistensen är angelägen och det är därför som massor föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra bägare som är till därför att etablera den finfördelade isen så kan man få likadan verkan och smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det blott blir en mugg men det här kan även ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man dricka is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart göra slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en dryck som gör sig bäst under sommaren. köpa slushmaskin. Det är ju då som det blir så hett att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna fundera på vanligt vis.