Snabbare muskeltillväxt med hjälp av Vietnamesisk kanel

Ett dopingmedel bland bodybuilders som är relativt vanligt men livsfarligt är insulin. Nu visar det sig att kanelaldehydladdad vietnamesisk kanel skänker en liknande ökning i muskelmassa – fast inte med farliga bieffekter. Gert Strand AB lanserar nu sin egna vietnamesiska kanel av hög kvalitet till konkurrenskraftigt pris.

En naturlig muskelfrämjare

Att kanel, och speciellt Saigonkanel, har hälsofrämjande egenskaper har vi länge känt till. Denna mustiga krydda har antiseptiska och konserverande egenskaper som människor har utnyttjat i årtusenden, men på senare år har man insett att kanelen har ännu fler egenskaper som gagnar människors välbefinnande – och den nyaste upptäckten är Saigonkanelens kompetens att utvidga muskelmassa vid träning.

Visst är det så att muskler expanderar när man tränar och äter i enlighet med konstens regler, men det finns många saker som man kan utföra för att boosta processen. Anabola steroider, testosteron samt insulin är vanliga dopningsmedel för att anlägga omfångsrika muskler, men alla medför de stora hälsorisker och är ofta beroendeframkallande. Det är acceptabelt att vilja bygga muskler, men det bör ske på ett hälsosamt sätt och det är här kanelen gör entré.

Anabolt och katabolt på samma gång

Insulin är ett anabolt hormon som främjar celltillväxt – vid träning går energin in i musklerna, och när man inte tränar lagras överskottsenergin i fettvävnad. Insulinet låser upp cellerna för att dessa ska kunna fånga energin som kommer in genom mat, dryck samt tillskott. Nu handlar det inte om insulin såsom muskelbooster, utan om vietnamesiskt kanel, men insulinexemplet demonstrerar ungefär vad också kanelen gör i kroppen på en person som tränar mycket styrketräning.

Samtidigt som Saigonkanel ökar muskeltillväxten hos någon som tränar, så minskar den samtidigt fettdepåerna. Det finns få övriga ämnen som samtidigt åstadkommer dessa resultat med tanke på att det mesta man kan stoppa i sig antingen är anabolt (uppbyggande) alternativt katabolt (nedbrytande). Kanelen är både och, just på det vis som är eftersträvansvärt.

Vietnamesisk kanel håller blodsockret i balans

Att kanel i allmänhet har blodsockerbalanserade egenskaper har forskarna känt till i årtionden, diabetiker rekommenderas inte allt för sällan ett dagligt intag av kanel för att hålla blodsockret i schack – som en av många förebyggande åtgärder givetvis. Samtidigt som blodsockret balanseras ökas också förbränningen av detsamma och enligt en del studier kan riktigt intensiv kanel skruva upp förbränningen tjugofallt!

Vietnamesisk kanel är den ultimata

Det verksamma ämnet i kanel kallas kanelaldehyd och förekommer i högst dos i extrakt från vietnamesisk kanel – upp till 25 % av dess essentiella olja innehåller kanelaldehyd! För maximal effekt utan att riskera förgiftning av ämnet kumarin, som likaså finns i kanel, kan man välja en daglig dos på upp till fyra gram Saigonkanel.

Kickstarta dagen med Saigonkanel!

Kanel är väldigt gott i morgonkaffet, en bättre start på dagen – ur förbränningssynpunkt – än en kopp kaffe med kanel, följt av en hastig promenad på minst en halvtimme och därpå en bastant, men kolhydratsfattig frukost, går inte att få.

Den som lever kolhydratssnålt får ytterligare fördelar av Saigonkanelen då den också visar tendenser till att gynna ketos. bantning ketoner
.

Köp din kvalitetssäkrade Saigonkanel från Gert Strand AB på www.allt.fraktfritt.com!