Sikta mot ketos med vietnamesisk kanel

Vietnamesisk kanel visar klara tendenser på att slunga in en i ketos om man infört en kolhydratreducerad diet typ LCHF, Atkins eller Dukan. Flera har svårt att klara av ett stabilt läge av ketos och det antas vara på grund av låg insulinkänslighet, men med hjälp av Saigonkanel uppnås det önskvärda tillståndet kvickt och effektivt. Gert Strand AB släpper nu en prisvärd och högkvalitativ vietnamesisk kanel för dig att inberäkna i den dagliga kosten.

Allt fler testar dieter som LCHF samt Atkins, ofta därför att gå ner i vikt. LCHF står för Low Carb High Fat och går ut på att man måste reducera sitt intag av kolhydrater. Det finns olika nivåer av det såklart, men människor mer målbilden att bli av med fettmassa vill begränsa sitt kolhydratintag så pass mycket att de hamnar i ketos. Ketos i sin tur är ett läge där kroppen istället för glukos – som ju inte finns i blodet ifall man utesluter alla, eller näst intill alla kolhydrater – tvingas tillverka egen energi av proteiner och fett. Denna energi kallas ketoner. Ketontillverkningsprocessen förhöjer fettförbränningen och man går effektivare och lättare ner i vikt.

Ketos uppstår i regel ett par dagar efter att man skurit bort alla kolhydrater ur sin föda, man äter å andra sidan ohindrat av fett och protein. Övergångsstadiet kan vara krävande, men det är för att kroppen tvingas ställa om sin snabb bantning blogg
metabolism och de tuffa bieffekterna avtar efter en vecka eller två och det är de första dagaran som är värst.

Det finns folk som upphör med sitt kolhydratintag och likväl inte tycks hamna i ketos, de provar med ketosstickor och inväntar den ökända dåliga andedräkten som kommer tillsammans med ketos, men inget sker. Troligtvis beror detta på låg insulinkänslighet. Kroppen utsöndrar för mycket insulin för att den ska uppgå i ketos vilket är negativt för kroppen på många vis.

Fler och fler personer med denna problematik har insett att kanel är vad som krävs. Efter bara någon dag med ett kaneltillskott i dieten slungas de in i ketos och ligger därefter stabilt i ketosläge så länge kanelen är ett dagligt inslag i kosten.

Gert Strand AB säljer den mest kraftfulla Saigonkanelen

På Gert Strand AB blev man nyfiken och gjorde undersökningar och det visar sig att det är den vietnamesiska kanelen som är den ultimata för att snabbt försättas i ketos. Den innehåller ett markant högre värde av den hälsofrämjande substansen kanelaldehyd än Kassiakanel, som är den kanel vi hittar i varuhusen.

Vietnamesisk kanel är full med smak, färg och doft, och har åtskilliga fantastiska egenskaper som främjar fysisk välbefinnande. Frånsett att den är effektiv för att få lågkolhydratare att hamna i stabil ketos, så har den visat sig vara ett fenomenalt tillskott till viktnedgång i allmänhet då den höjer insulinkänsligheten och därför likaså minskar inlagringingen av energi i fettvävnaden. Om man styrketränar är Saigonkanelen – som den även kallas – gynnsam för muskeluppbyggnad och dessutom är substansen både antibakteriell som antiinflammatorisk, anticarcinogen och sänker både blodtryck samt nivån av dåligt kolesterol.

Det går fullständigt utmärkt att byta ut ordinär kanel med vietnamesisk, denna mustiga kryda är god i morgonkaffet – något som skänker kroppen en rejäl kickstart ur fettförbränningssynpunkt.

Handla din Saigonkanel från Gert Strand AB genom hemsidan www.allt-fraktfritt.com, så är du säker på att du får färsk, högkvalitativ kanel från det vietnamesiska höglandet.