Ska man välja spridarbom eller behandla gräset med hjälp av en ejektorflaska?

Att jobba I trädgården kan både vara lättsamt och ansträngande. Oavsett ifall man är i trädgården för att man vill alternativt för att man måste så kan det vara bra att överväga om man ska använda sig av en spridarbom alternativt en ejektorflaska därför att med järnvitriol behandla mossa i gräsmattan.

järnsulfat

Så enkelt med spridarbom mot mossan som växer i gräset

Anledningen till att massor väljer en spridarramp som man fäster på vattenkannan därför att sedan lätt stega omkring på gräset är att det här fungerar bra på mindre ytor. Ifall man har en mindre trädgård som man vill behandla med det järnsulfat mossa icke klarar av så kan det gå lika bra med spridarbom som med en behändig mossa GTI flaska.

Enkelt är ett nyckelord därför att det är fantastiskt centralt att man gör något åt mossan före man tar tag i nästa del med gräsmattegödsel. Om det blir för komplicerat att behandla mossan i gräset så kan det till slut bli så att man av ren lathet börjar svamla om att den I själva verket är rätt fin som den är och att man likväl vill ha en naturtomt.

Fördelarna med en ejektorflaska är flera samt attraktiva

Med stor tomt så kan man ju icke framföra att spridarrampen är det ultimata alternativet då man kommer att behöva ladda på vattenkannan samt blanda järnsulfat med vatten åtskilliga gånger för att dölja hela gräset. shoppa järnsulfat. Även ifall spridarbommen är användbar och ger god spridning så kan det kännas en aning omständligt att oavbrutet springa och fylla på med mer blandning.

Med en ejektorflaska som den man får med mossa GTI så är det så att man kopplar till trädgårdsslangen därför att sedan låta blandningen ske i själva flaskan. På så vis så kan man kliva omkring på stora ytor och få mer gjort på kortare tid. Det här är ju den perfekta lösningen för dig som inte anser att det är så vidare trevligt att hålla på med gräset.

Kom ihåg att du kan dela trädgårdsarbetet med andra

Vad du ska välja eventuellt också beror en aning på ekonomi men det ska sägas att det ej kommer att kosta så mycket mer med ejektorflaskan fastän den skänker en så behändig lösning. En spridarbom kan man ju bruka många gånger, och faktum är att flera väljer att komplettera ejektorflaskan med bommen till vattenkannan. På så vis så kan man ju få ytterligare personer i arbete i trädgården.

En sak är säker och det är att man varje gång behöver ha bra redskap för att klara av arbetet med gräset. Ifall man ej har en bra vattenkanna med tillbehör så blir det lätt tröttsamt. Väljer man att arbeta med gti dunk så ska man ju dessutom se till att ha en väl fungerande vattenslang som man kommer åt med i hela trädgården annars så kommer den här flaskan fullständigt att mista sitt syfte.