Smultronvatten som får barnasinnet att vakna till liv

En av Aromhusets tre nya smaker för kolsyrat bordsvatten är Smultron. Framgången fortsätter för Gert Strand ABs bordsvattenaromer och utbudet ökar. Bortsett från de tre nya vattenaromerna tillkommer även två nya smaker för grädde. Att Strands smaktillsättare inte har några kalorier eller kolhydrater bidrar säkerligen till succén, men det råder ingen osäkerhet om att smakerna är värdiga all uppmärksamhet.

kolsyremaskin

Aromhusets smultron för en tillbaka till barndomens sena somrar. Man gick ut i skogsbrynen eller till vägkanterna för att plocka på sig dessa naturliga smågodis. Traditionen innebar att man skulle trä de smultronen på strån, men vanligtvis hann de inte så långt utan slank ned i glupska barnamagar på vägen. Smultronen, som ser ut som små jordgubbar, har en väldigt ljuv och mjuk arom som framför allt uppskattas av barn. Därmed inte nämnt att smultron inte skulle fånga vuxnas intresse, en tydligare smak av sommar, sol och växtlighet får man leta efter.

Att dricka kolsyrat vatten med smak ersätter vanligt, slätt vatten och smaklöst bubbelvatten allt mer. Varför hälla i sig tråkigt när man kan dricka kul? De smaksatta vattensorterna som finns ute i butikerna kostar multum i jämförelse med kranvattnet hemma, ändå går försäljningen strålande! Kranvattnet är mest hälsosamma vatten man kan få tag på i Sverige, rent och uppfräschande och kristallklart. För att pigga upp det aningen gör man förståndigt i att fixa en kolsyremaskin.

En kolsyremaskin är möjlig att få tag på för under tusenlappen och kolsyrepatronen räcker till flera liter. Om man sannerligen tycker om kolsyrat vatten så är detta en briljant investering. Man får purfärskt bubbelvatten, med just den mängd bubblor man vill. Med Gert Strand ABs smaksättare får man dessutom precis den smak man vill, om det nu råkar vara just nykomlingen Smultron, exotiska Cherimoya eller klassiska Citron. Hela 23 smaker ryms inom Strands utbud, alla med sin säregna arom och beundrarskara.

De andra två nykomlingarna under varumärket romhuset är Lingon och Pepparmint. Ytterligare ett älskat, svenskt bär, samt en lite mer utmanande smaksättare för bubbelvatten.

En pava av Aromhusets bordsvattenaromer rymmer 30 ml, det är små flaskor det handlar om. Trots sin ringa mängd så räcker flaskan till att krydda hela femton liter kolsyrat vatten så priset per liter är minimal. Har man ingen kolsyremaskin är det möjligt att droppa de fantastiska essenserna i smaklöst bubbelvatten om man vill.

Man doserar bordsvattenaromerna med flaskornas kork, 2/3 är lika med två ml som är tillräckligt till 1 liter vatten. Man kan också nyttja sig av den medföljande pipetten som är speciellt bruklig när man vill mäta upp mindre mängder vatten.

För att inhandla Aromhusets Smultron, alternativt något övrigt ur Aromhusets serie så gör man så billigast direkt från Gert Strand ABs egen webbshop www.allt-fraktfritt.com. Här finns alla smaker ur alla serier. Driver man ett företag och vill handla större flaskor finns några smaker att finna i 270 ml-flaskor med pumpkork.

Gör dig personligen en tjänst och avnjut Aromhusets bordsvattenarom med smak av Smultron, slut ögonen och dröm dig åter till barndomens somrar och alla små smultronställen de kantades av.