Smaksatt vatten

Drick nyttigt – och smakligt!

Det är godare med smaksatt vatten än det vanliga kranvattnet. Problemet är att det smaksatta vattnet är så dyrt gentemot det släta som finns i våra kranar. Det är också mödosamt att kånka med sig från affären ständigt, och inte helt så nyttigt som vårt fantastiska svenska kranvatten är.

kolsyrat vatten smakeraqviasodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Man står i butiken och väljer mellan att handla två liter smaksatt, kolsyrat vatten eller en läsk till veckans lite festligare tillfällen. Kanske handlar man både och, eller så handlar man läsken – för vatten finns ju faktiskt i kranen där hemma. Lösningen när det innefattar det smaksatta, kolsyrade vattnet som säljs för skyhöga priser ute i butik är att satsa ekonomiskt i en kolsyremaskin till köket där hemma och producera sitt eget. På så vis får man kolsyrat vatten precis när man önskar, till en bråkdel av kostnaden och utan att behöva dra med sig extra vikt från affären varje gång man är och handlar. En kolsyremaskin går att införskaffa för mellan 600 kronor och åtskilliga tusen, men dricker man mycket kolsyrat vatten så tjänas de slantarna så småningom in. En annan fördel med egenkolsyrat vatten blir ju att man dricker det fina vatten som erbjuds genom våra fantastiska kranar.

Smaksätt bubblorna med hjälp av Aromhusets bordsvattenaromer

Smaken då? Kolsyran är ju en sak, men hur får man den ljuvliga, diskreta arom på sitt eget bubbelvatten som kan jämföras med den man får i Ramlösan eller Lokan? Svaret är: Aromhuset. Aromhuset är ett produktkoncept uttänkt av Gert Strand AB – bordsvattenaromer för kolsyrat vatten. Dessa smaker kan antingen tillföras i köpt, kolsyrat vatten, alternativt i det vatten man personligen kolsyresätter hemma.

Utbudet av bordsvattenaromer är rejält – hela 22 smaker finns att selektera bland – från söta, barnvänliga smaker såsom Banan, Smultron, Vanilj samt Toffee Kola, till mer sofistikerade smaker som Granatäpple, Svart Vinbär, Pepparmint och Absinth. De flesta av samtliga jordens godaste frukter och bär finns representerade i smaksortimentet eller vad sägs om Persika, Päron, Melon, Kaktus, Ananas, Blåbär, och Hallon.

Kan drickas av alla

Aromhusets bordsvattenaromer till kolsyrat vatten har fått stora framångar, mycket för att de kan intas av de flesta. Dessa smaker består av varken kolhydrater eller kalorier vilket gör att de lämpar sig för alla som går på diet – LCHF, Atkins, lågkaloridieter, 5:2 etc., plus diabetiker! De består av inga färgämnen eller andra, onödiga kemiska tillsatser vilket gör de både barnvänliga och vänliga för alla som vill sköta sin kropp och hälsa.

Portioneringen är minimal, dessa smaker är superkoncentrerade! Ynka 2 ml av aromerna räcker för att smaksätta en hel liter kolsyrat vatten. En flaska består av 30 ml och kan därmed smaksätta hela 15 flaskor bordsvatten. Sju av smakerna – Blåbär, Hallon, Jordgubbe, Melon, Persika, Granatäpple samt Äpple säljs också i rejäla 270 ml flaskor som lämpar sig för exempelvis arbetsplatser, barer samt restauranger. Som privatperson kan man köpa hem flera olika smaker för att växla – alternativt sammansätta!

Samtliga aromhusets bordsvattenaromer finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com