Smaksätt bubbelvattnet med smak av Hallon, utan att kompromissa med hälsan

Aromhusets smak Hallon för tankarna till lata dagar i solen och känslan av grönt gräs under bara fötter. Få smaker är så förknippade barndomsnostalgi och farmors nygräddade pannkakor. Aromhusets Hallonsmak kan med fördel nyttjas i kolsyrat vatten, men lämpar sig lika enastående i t ex grädde. Dessutom innehåller den varken socker alternativt sötningsmedel och ger därmed en otroligt frisk samt naturlig smak.

Vad är väl godare än nyplockade, solvarma hallon? Hallon är en rejäl svensk klassiker som får bidra med smak åt det mesta i vår smakkultur, allting från yoghurt till marmelad samt saft.

smakaromersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Gert Strand AB lanserar nu aromen Hallon som han tror kommer att bli en sann succé i svenska hem. Smakerna från Aromhuset är varsamt framtagna under många år och är idag fulländade både i smak och vad gäller innehåll. Strands essenser innehåller varken socker alternativt artificiella sötningsmedel vilket gör dem till banbrytande på smakmarknaden. Äntligen kan man få njuta av rejäla smaker utan att behöva oroa sig över onödiga kalorier alternativt kemiska tillsatser.

Man mäter upp efter eget önskemål med hjälp av antingen kapsylen på smakflaskan alternativt med avsedd doseringspipett. Säljare Thomas Ström rekommenderar ca 2 ml essens per liter vatten – då får man mer smak än det som går att finna bland smaksatt kolsyrat vatten i affär. Sedan kan man givetvis dosera mer eller mindre beroende på hur man själv gillar sitt vatten.

Vi svenskar köper idag mer smaksatt kolsyrat vatten än naturellt, det smaksatta vattnet är ett relativt unikt koncept, i synnerhet i den mån som det finns här. I utlandet kan man möjligtvis finna bubbelvatten med en skvätt citron i, men längre än så går man inte. Också på den svenska marknaden är sortimentet något begränsat, men ifall man själv smaksätter med Aromhusets smaker är kombinationsmöjligheterna i det närmaste oändliga.

Just Hallon är en väldigt användbar smak, ha en halv kapsyl essens av Hallon i en deciliter vispgrädde och servera med färska bär, glass alternativt till en rykande varm paj. Underbart gott! Alternativt gör en semifreddo (fryst cheesecake som påminner om glass) på grädde, ägg, socker samt philadelphiaost och smaksätt smeten med Aromhusets Hallon, dekorera med bär och avnjut en het sommardag – godare blir det inte!

Thomas Ström, säljare på Gert Strand AB, tror precis som Strand själv att Hallon kommer att bli en favorit i svenska hem. Både för att smaksätta kolsyrat vatten, men också som tillsats i godsaker. Smaken är så syrlig och söt, utan att vara det minsta sliskig – precis som riktiga hallon!