Se till att alltid bjuda dina gäster på god dryck

Vi har gjort egen läsk I våra hem under en någorlunda lång tid nu. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som därutöver är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

kolsyrat

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att köpa färdig dryck

Det finns flertal fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en maskin som på kort tid får fram sodavatten med eller inte med smak. Smaksatt vatten är ju oerhört populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det icke medför en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man gillar. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är ovanlig samtidigt som den är sund och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell dricka

När det handlar om barn så kan det ibland vara svårt att säga nej till sötsaker. Ifall man ej är grundlig med att enbart erbjuda den här typen av drycker under helger så kan det enkelt bli så att barnen lär sig att vatten är trist och ingenting som man har sug att hälla I sig.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt roligt att experimentera och bilda nyttiga drycker med maskinen. Detta är oerhört bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk samt andra drycker som sannerligen ej är så bra för deras framåtskridande och välbefinnande. kolsyremaskin kolsyrat vatten

Mineralvatten blir bra mycket roligare att intaga då det har smak men det blir än bättre då man själv har smaksatt.

Det är också bra med drycker som icke kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man icke ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att dricka läsk samt färdig dryck från butiken. Om man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju ej spendera särskilt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis alla kan njuta av.

Sodastream maskinen är sannerligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat någorlunda dåliga och Sonjo finns ej längre. Idag wär det blott ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett sortiment med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat inberäknad svenska smaker som Sockerdricka och Grape Tonic. Ett sortiment sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar gott. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se och Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Numera så är det inte svårt att finna bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på webben och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man dessutom få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.