Kombinera sockerfria dieter tillsammans med smakrikt bordsvatten

Allt fler går på sockerfria dieter

När man går på en specifik diet så är socker i regel antingen fullständigt uteslutet, eller så är det rekommenderat att man kraftigt drar ner på intaget. Sockerfria dieter som LCHF, Atkins, Dukan och andra lågkolhydratsdieter har slagit i genom enormt de senaste åren och allt fler exkluderar sockret ur sin kost. Vissa substituerar sockret med sötningsmedel som Sucralose, Stevia eller Aspartam.

Begränsat dryckesutbud

Vad man dricker under en lågkolhydratsdiet bli direkt enormt begränsat, visst blir maten även begränsad, men nya recept utvecklas hela tiden och idag finns det recept gällande allt från pannkakor till bröd och tårtor som inte har några kolhydrater att tala om i sig. Men vad gäller dryck då? Vad kan man intaga med gott samvete ifall man går på en diet som inte ger utrymme för socker? Inte juice, inte läsk (frånsett light givetvis), inte saft…

Vatten är, som vi samtliga vet, den i särklass nyttigaste drycken och ett intag på en-två liter per dag rekommenderas alla – förutom det man får i sig genom maten.

sodavatten

Svenskt kranvatten – nyttigaste drycken

Det svenska kranvattnet slår i stort sett allt övrigt vatten när det handlar om vilket som är mest nyttigt att intaga. Vi har sannerligen tur att ha så oproblematisk tillgång till fräscht vatten omedelbart ur våra kranar, det är inte alla förunnat. Kolsyrat vatten har de flesta emellertid inte tillgång till omedelbart ur kranen, även om kolsyrekranar installeras i allt fler hushåll för varje år som passerar. Kolsyrat vatten får de flesta handla från affären, om de inte har en kolsyremaskin hemma vill säga.

Kolsyrat vatten skänker frisk känsla

Kolsyrat vatten är fritt fram att dricka oavsett vilken diet man går på, kolsyran medför inga kalorier och därmed heller inga kolhydrater. Att dricka kolsyrat vatten skänker ofta en mycket festligare känsla än att dricka slätt vatten, dessutom är känslan av de krispiga bubblorna i munnen och svalget skönt uppfriskande. Många tycker också att kolsyrat vatten hjälper till med matsmältningen om man ätit lite för mycket, så i relation med just mat är bubbelvatten suveränt.

Många kolsyrade vattensorter har fått smak, ett koncept som hastigt blev omfattande uppskattat. Svenskarna dricker massor av Ramlösa, Vichyvatten samt Loka, som fått smak från friska, syrliga och mjuka smaker ur frukt- och bärriket. Det smaksatta, kolsyrade vattnet består av inget socker och heller inte sötningsmedel, så de är inte söta att intaga, de har enbart en svag smak av något gott.

Smaksätt ditt kolsyrade vatten med Aromhusets bordsvattenaromer

Om man kolsyrar sitt eget vatten i hemmet, så kan man sätta smak på det tillsammans med någon av Aromhusets 22 enastående smaker för bordsvatten. En liten flaska räcker till 15 liter vatten och smaksortimentet täcker samtliga spektrum. Klassisk, frisk Citron, len Banan, uppfriskande Pepparmint alternativt exotisk Cherimoya – du väljer! Sju av smakerna ur Aromhusets bordsvattenaromsortiment kan också köpas i stora 270 ml-flaskor.

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhusets populära bordsvattenaromer. De vida smakerna består av inget socker och heller inget sötningsmedel, så den som tillämpar en sträng diet kan med gott samvete njuta av läcker dryck tack vare dessa produkter. Det är inte endast bantare som gagnas av Aromhusets bordsvattenaromer, utan alla som värdesätter ett hälsosamt sätt att leva utan socker samt onödiga tillsatser.

Handla dina bordsvattenaromer from Aromhuset genom www.allt-fraktfritt.com.