Kolsyrat pepparmintsvatten fräschar upp

Nu har du öppning att smaka något nytt, Aromhusets nya bordsvattenarom med smak från Pepparmint! Tack vare att krydda sitt vatten med Aromhusets Pepparmint får man ett fräscht vatten som råder gottgörelse på den torraste av munnar. Denna nya arom från det redan väletablerade företaget Gert Strand AB kommer att bli välkänd!

sodavatten smakersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

Pepparmint är en vanlig arom på tuggummin, när personer vill fräscha upp sina munnar litegrann. Nu kommer den fräscha pepparmintssmaken också som vattenarom! Friskare vatten än kallt, kolsyrat pepparmintsvatten får man minsann eftersöka.

Aromhuset hade sedan tidigare ett grandiost utbud på smaker till kolsyrat vatten, hela 20 stycken! Nu har bolaget bakom succén lanserat ännu 3 smaker för att komplettera utbudet och däribland hittar man smaken pepparmint. De andra två smakerna är lingon samt smultron, välbekanta smaker från de svenska skogarna.

Pepparmint är helt klart aningen mer av en udda arom att ha till sitt kolsyrade vatten, men efterfrågan är brilliant! Vattnet som blir när man kryddat det med Aromhusets pepparmint är fantastiskt uppfriskande och varje liten 30-kronorsflaska ger hela 15 liter smaksatt vatten. Doseringsråden är två ml per liter vatten och man borde hålla sig till det eftersom överdosering kan bidra med en konstig eftersmak.

Aromhusets smaker tillför nämligen enbart arom, ingen sötma, så resultatet är direkt jämförelsebart med det smaksatta kolsyrade vatten man hittar ute i handeln, med den stora prisskillnaden som främsta åtskillnad. Om man dricker mycket smaksatt bubbelvatten så gör man absolut sin portmonnä en service genom att skaffa en egen kolsyremaskin. Det renaste vatten man kan hitta kommer ändå från våra svenska drickskranar, så det finns enbart plus.

När man handlar en flaska av Aromhusets Pepparmint så får man en liten doseringspipett med på köpet. Eftersom det är en så föga mängd arom som ska tillsättas så underlättar det en hel del att använda sig av en sådan pipett. Emellanåt kanske man därutöver enbart vill smaksätta ett glas kolsyrat vatten och då blir mängden ännu mindre. Annars rymmer aromflaskans kork 3 ml, så fyller man den till 2/3 så får man tillräcklig mängd till en liter vatten.

För den som försöker spara på kalorierna är Aromhusets pepparmint, plus samtliga andra vattenaromer i Gert Strand ABs sortiment, fantastiska uppiggare. Man brukar vilja hålla sig frånvarande från sockrade drycker som läsk och juice och aromerna från Aromhuset har bestämt ingen effekt på blodsockret. Inga kolhydrater och noll kalorier åstadkommer att de lämpar sig för allt från barn till diabetiker och samtliga oss som önskar gå ner aningen i vikt, men på samma gång gillar att dricka gott.

Aromhusets pepparmint lämpar sig lika väl för svettiga sommardagar som till exotiska middagar i stearinljussken. När man dricker detta vatten sprider sig en uppfräschande känsla i munnen helt på direkten, den går inte ens att jämföra med andra metoder av att fräscha upp munnen.

Man kan köpa Aromhusets produkter på www.allt-fraktfritt.com och i detta utbud finns också saker som kaffearomer, gräddaromer och det kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Bland de nyheter som presenteras just nu var Aromhusets Pepparmint lite av bolagets wild-card, men ett väldigt lyckat sådant.