Kolsyra ditt eget vatten och smaksätt med Aromhuset-spunnen

Vår kropp består till stor del av vatten

Att utse vatten som sin huvudsakliga dryck finns det många bra anledningar till. Den mest uppenbara anledningen är självfallet den personliga hälsan. En människokropp består till 55-75 % av vatten vilket gör det uppenbart att man tvingas fylla på med färskt vatten kontinuerligt. Vatten finns i stora mängder av det vi sätter i oss, både drycker och i mat, men att intaga rent vatten likaså, oavsett hur mycket av allt annat man räknar att man får i sig, är nödvändigt.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerläskeblaskvichy vattenmineralvatten

Kolsyra ditt vatten om det får dig att dricka mer

För att piffa till sitt vatten lite kan man kolsyra det. Kolsyrat vatten känns i regel mycket skojigare än slätt, därtill lämnar det en ren och sund känsla efter sig i mun, svalg och mage, och passar således utmärkt som bordsdryck. Kolsyrat bordsvatten kan man köpa i affär också, och de går år som smör, men för miljöns skull, och för den egna plånbokens skull, är det bättre att man kolsyrar sitt egna kranvatten. Literpriset blir avsevärt lägre och man slipper bidra till de tunga transporter som fraktar buteljerat vatten fram och tillbaka genom Sverige.

Investera i en kolsyremaskin och spar både pengar och natur

En kolsyremaskin behöver inte kosta speciellt mycket, man kan för skojs skull kalkylera hur många flaskor Ramlösa man skulle kunna få för samma pris och sedan bedöma hur fort man tjänar in maskinen. Det går snabbare än de flesta antar. Men smaken då? De buteljerade flaskorna med kolsyrat vatten innehåller idag så många fantastiska smaker! Aromhusets bordsvattenaromer är facit. Dessa enastående aromer finns i 22 skilda smaker som samtliga går att blanda med varandra för att designa spännande smakfusioner. Gert Strand AB är företaget som står bakom succékonceptet Aromhuset och är ett företag med många års erfarenhet av framställning av essenser samt koncentrat.

Aromhusets bordsvattenaromer skänker ditt bubbelvatten god smak

Aromhusets bordsvattenaromer skänker det kolsyrade vattnet rik smak, utan att vara för framträdande. De innehåller inget socker eller sötningsmedel och ger därför ingen sötma. Smakerna är fullt jämförbara med de som LOKA och Ramlösa erbjuder, bara mycket billigare.

När man vill producera sitt eget smaksatta, kolsyrade vatten så går man i regel till väga såhär:

1. Fyll den för kolsyremaskinen avsedda flaskan med iskallt vatten.
2.Mät upp varsamt Aromhusets bordsvattenaromer i flaskan, ungefär två ml per liter vatten.
3.Vrid fast eller klicka i flaskan i kolsyremaskinen
4. Tryck på knappen för att addera kolsyra, skilda maskiner erbjuder här skilda alternativ
5.Skruva eller dra loss flaskan och ditt smaksatta, kolsyrade vatten är färdigt att drickas
6. Servera med fördel tillsammans med isbitar då kolsyra håller längre i kyla

Det är en riktigt flexibel process som kräver betydligt mindre energi än att bege sig mot butiken, bära med sig tunga flaskor med vatten (!), fylla kylen med dessa flaskor och när de är uppdruckna kånka med sig dem tillbaka till butiken för att panta dem.

Köp Aromhusets fantastiska bordsvattenaromer på ww.allt-fraktifritt.com.