Kan kryddat kolsyrat vatten göra dej fet?

Samtliga innehar hört om att det är livsnödvändigt att få nog med vatten att dricka.

Människor kräver extensiv mängder återfuktande vätskor för att våra kroppsfunktioner ska funka adekvat, men de mesta folk tycker möjligheten att dra i sej bägare eller glas efter att bägare med alltsammans smaklöst vatten är jättejobbigt, speciellt är det så i de länder vari vatten inte är någon bristvara som i Sverige.

Många folk vänder sej till mer spännande drycker, som kolsyrat mineralvatten för att uppfylla sina rekommenderade muggar med vätska per dag.

kolsyrat mineralvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvattenaromerläskkoncentratmineralvattenvichyvattenbordsvatten

Men stämmer ryktet om att ett lyx att denna dryck inte är så hälsosamt som man skulle kunna tro?

Kan det antagligen till och med framkalla viktökning?

Låt oss ta en titt på effekterna av Karboniseringen

Ja, ryktet om att karboniserat vatten faktiskt kan framkalla uppsvälldhet samt viktökning är totalt enkelt falskt, så man man vara totalt lugn och fortsätta inmundiga kryddad karboniserat bubbelvatten.


Mer Info Här.

Att kolsyra är ofarligt.

Att placera kolsyrade bubblor till vatten eller dricka, vari gasen infunderas i vätskan är ofarligt för människans ämnesomsättning.

Därjämte kan kolsyragasen verka helt tvärtom att man känner dig mätt fortare samt detta skulle faktiskt kunna tillföra dina ansträngningar att viktminskningen.

Men låt oss leta efter den reella viktboven

Men när bubbelvatten i sig är totalt ofarligt och möjligen bra för din hälsa, dricker de flesta folk ej det i sin förädla design.

Vanlig läsk innehar en ansenlig och avskyvärd antal socker samt kalorier.

Även lightläsk, med noll kalorier per portion består av potentiellt farliga aspartam sockersubstitut.

Det är några smaksatta drycker som är en del bättre, man behöver helt lätt själv kontrollera dryckens natriumhalt och typ utav sötningsmedel för att bedöma om drycken kan vara ett hållbart val till den vanliga läsken.

För när fel tillsatser blandas i kolsyrade drycker, kan det framkalla verklig och ganska bastant viktökning.

Men visste man detta?

Coca Cola som är världens största tillverkare av läskedrycker samt största märke i Sverige uppger på sin webbsida att deras läskedrycker innehåller lika mycket socker som chosefri fruktjuice.

Det kan agera missvisande, men är (givetvis listigt valt utav dem) för Livsmedelsverket fick ge dem korrekt i att ren fruktjuice har lika mycket socker som läsk.

Man gillar att en burk Coca Cola har kolhydrater som motsvarar omkring tio sockerbitar.

Skillnaden, som Coca Cola talar ickeverbal om är apelsinjuice består av nyttiga vitaminer och mineraler som fattas totalt i Coca Cola.

Dricker man 2, 5 dl juice av apelsin eller äpple, alternativt en flaska Mer, får man i sej motsvarande

7, 5 sockerbitar. Omräknat till 33 cl blir det 10 bitar. Detsamma gäller för ett glas Oboy, som består av mjölk samt 4 teskedar chokladpulver.

Även i mjölk med tillsatser

En milkshake på McDonalds skänker kolhydrater analog hela 19 sockerbitar!

En ask energidryck utav märket Red Bull skänker dej inte bara vingar, utan också åtta sockerbitar.

The Bottom Line

Om man idag vill inmundiga bubbelvatten för att njuta av dess skojig, brusande konsistens kan det vara en klart nyttig bruk att smaksätta det med sockerfria aromer – som ej framkallar någon viktökning.