Kalorifritt lingonvatten på eget vis

Aromhuset har nu tagit fram några nya smaker till både kolsyrat vatten och grädde och en av dessa bordsvattenaromer är Lingon, en sann svensk storfavorit. Aromhusets lingon kan användas varje dag, när som helst, utan att tillföra ens diet några kalorier, endast gudalik, naturlig smak!

Gert Strand AB ligger bakom Aromhuset som nu släpper en färsk smak för kolsyrat vatten – lingon. Lingonet är ett bär som växer i stora delar av vårt rike, men som däremot är udda i de flesta andra länder. Det är rött i färgen och har vanligtvis mjuk, sötsur arom som för tankarna till skogen. Vem har inte plockat lingon som barn och ätit tills hela ansiktet blivit rött?

smaksatt bubbelvattenkolsyremaskin kolsyrat vatten

Ihop med den nya lingonsmaken kommer dessutom två andra smaker till Aromhusets redan gedigna sortiment, vilket medför att det nu finns hela 23 smaker för kolsyrat vatten att smaka. De andra nya smakerna är pepparmint och smultron och är möjliga att lokalisera på www.allt-fraktfritt.com.

När man är sugen på smaksatt vatten så brukar man gå och införskaffa en flaska Ramlösa eller Loka för dyra slantar. Det är påvisat att det renaste och mest hälsosamma vattnet finns i våra svenska kranar, så en kolsyremaskin för att kolsyra sitt egna vatten är en mycket insiktsfull investering som man fort tjäna in om man dricker mycket kolsyrat vatten. Det går givetvis att åstadkomma egen läsk på dessa också och Gert Strand AB har goda läskaromer för alla smaker.

För att smaksätta sitt hemkolsyrade vatten behöver man intet mer än sin lilla flaska från Aromhuset. Dessa kostar kring 30 kronor och räcker till hela 15 liter vatten! Man ska sammansätta två ml arom till en liter kolsyrat vatten och det kan antingen göras med den lilla flaskans kork alternativt med en doseringspipett som medföljer när man köper aromer från www.allt-fraktfritt.com.

Kolsyrat vatten är ett hälsosammare val till läsk och om barnen får utse smaker att smaksätta sitt vatten med så anser de mestadels att det är det bästa man kan hälla i sig. Sanningen är att smaksatt vatten är väldigt gott, Aromhusets smaker smakar naturligt och ger precis måttlig mängd arom. Kolsyrat vatten får inte ha för mycket arom, då känns det snart mer som läsk, och detta har man absolut lyckats med när man tagit fram Aromhusets smaker för kolsyrat vatten.

Gert Strand AB har sålt aromer i åtskilliga år och utvecklar utbud och produkter ständigt. Övriga saker man kan hitta på www.allt-fraktfritt.com är gräddaromer, kaffearomer och det helt kalorifria sötningsmedlet Sucralose. Alla dessa produkter är perfekta för de som håller skilda typer av dieter och vill minska sitt intag av kalorier samt kolhydrater. Aromhusets smaker lämpar sig även för diabetiker eftersom de inte ger någon som helst blodsockerpåverkan.

För att prova Aromhusets nya goda bordsvattenarom Lingon, surfa in på www.allt-fraktfritt.com och handla en flaska, samtliga försändelser skickas utan fraktkostnad!