Inte en enda kalori i de smaksatta kolsyrade dryckerna

Kaloririka drycker leder till trötthet

Kalorier, kalorier, kalorier – ett huvudbry för de flesta av oss för att de är så lätta att ta in och så svåra att sedan bli av med. Socker är den sämsta sortens kalorier man kan stoppa i sig – för de bidrar till mycket kraft, men ingen näring. Socker som inte förbränns lagras in i kroppen som fett och innan dess åstadkommer sockret att blodsockret omgående går upp och därefter ännu snabbare ner igen, vilket leder till sömnighet, oförmåga att koncentrera sig och till och med nedstämdhet.

smakessensersmaker för kolsyrat vattensmakessenser kolsyrat vatten

När vi dricker sockrat kaffe, te, läsk, saft och till och med juice för att pigga upp oss lite under arbetstid eller fritid så blir effekten ur ett större perspektiv den motsatta. Kaffet piggar ju upp i sig själv, men samtliga de andra dryckerna bidrar till ett oerhört kortvarit uppsving i humör och vakenhet, för att därpå ge en riktig djupdykning. Vatten är den bästa drycken att ta till när man vill kvickna till – det ger vare sig kaloripålägg eller dåliga effekter på blodsockret. Tvärtom så balanserar vatten kroppens samtliga funktioner och rensar den från slagg.

Vatten är den ultimata drycken

Vatten kan drickas med eller i frånvaro av kolsyra, och det mest uppfriskande alternativet är för de flesta helt klart kylt, krispigt, kolsyrat vatten – gärna smaksatt med någon god frukt alternativt bärsmak. Allt fler väljer att köpa hem en kolsyremaskin för att ha tillgång till färska bubblor från det hälsosamma kranvattnet när än törsten sätter in. Också arbetsplatser investerar i kolsyremaskiner i allt större omfattning.

Gott kolsyrat vatten med Aromhusets många smaker

Vill man smaksätta sitt hemkolsyrade vatten så är Aromhusets bordsvattenaromer det bästa alternativet på marknaden idag. Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer innehåller 22 fantastiska smaker med stor mångfald där alla kan finna sina favoriter. Typiska smaker som Citron, Jordgubbe, Skogsbär och Äpple utmanas av bubblare som Granatäpple, Pepparmint, Toffee Kola samt Absinth.

Alla Aromhusets produkter, som bordsvattenaromer, kaffearomer, vispgräddearomer och läskkoncentrat finns att köpa på www.allt-fraktfritt.com – låga priser och ingen fraktkostnad tillkommer!

Superkoncentrerade aromer i små samt stora flaskor

Flaskorna som man köper för hemmabruk innehåller 30 ml arom per flaska, vilket räcker till 15 liter vatten. Bordsvattenaromerna är såväl billiga som dryga och små, viket gör det möjligt till köp av flera flaskor samtidigt. Olika familjemedlemmar kanske uppskattar skilda smaker, eller så vill man ha att variera med. Det går också väldigt bra att sammansätta olika smaker med varandra för att frambringa egna kombinationer. Korken på de små flaskorna rymmer 3 ml, så om man fyller den till 2/3 med smak så har man en perfekt dos för att smaksätta en liter kolsyrat vatten.

För näringsverksamheter, restauranger, kaféer samt barer finns större och ännu mer lättdoserade flaskor med Aromhusets bordsvattenarom. Dessa flaskor innehåller 270 ml arom och doseras med en smart pump där en pumpning smaksätter en halv liter kolsyrat vatten.