Ge smak åt ditt kolsyrade vatten med Aromhuset

Goda, kolsyrade drycker om gynnar hälsan

En ökande trend är framtställningen av kolsyrat vatten med smak. Våra anspråk gällande kvalitet och goda smaker ökar parallellt med varandra så vi accepterar varken vanligt, alldagligt kranvatten eller sockerbombade läskedrycker i samma grad som förr. De flesta känner till att vatten är den ultimata universaldrycken och det friskaste vattnet finns i regel i våra kranar, men så önskar vi ju ha våra bubblor samt den friska subtila smaken av frukt eller bär också, så då dricker vi kostsam Ramlösa, Vichy Nouveau eller Loka istället.

sodavatten smakersmaker för mineralvattensmakessenser kolsyrat vatten

Literpriset mellan det buteljerade, kolsyrade vattnet och det kranvatten vi har evig tillgång till i våra hem skiljer en hel del. Dessutom är det besvärligt att bära med sig köpevatten från affären för att när flaskan är urdrucken måste bära med sig den tillbaka till affären igen för pantning. Av denna anledning köper allt fler egna kolsyremaskiner, alternativt installerar kolsyrekranar i sina nybyggda kök. Investeringen betalar sig ganska raskt om man dricker stora mängder kolsyrat vatten.

Smaksätt med naturliga bordsvattenaromer

De friska smakerna då? Aromhuset heter ett populärt koncept för bordsvattenaromer. Det bakomliggande företaget heter Gert Strand AB och har sitt huvudsäte i Svedala utanför Malmö i Skåne. Aromhusets bordsvattenaromer innefattar ett sortiment på 22 skilda smaker att droppa i sitt kolsyrade vatten för att ge det samma smakbalans som man finner i de lyxiga, färdigsmaksatta vattenflaskorna ute på marknaden.

Förfaringssättet att kolsyra och sätta smak på sitt eget vatten är oerhört behändigt, långt mindre energikrävande än att dra tvålitersflaskor alternativt backar med små glasflaskor till och från affären ständigt. Dessutom äger man jämt tillgång till färskt bubbelvatten i den smak man känner sig sugen på för tillfället.

Varje flaska av Aromhusets bordsvattenaromer innehåller 30 ml högkoncentrerad smak. Den rekommenderade doseringen är 2 ml arom per liter kolsyrat vatten, och med tanke på att de små flaskornas korkar rymmer runt 3 ml, så doserar man enkelt 2/3 av korken åt varje liter vatten man ska placera i sin kolsyremaskin. Det går helt fantastiskt att mixa de olika smakerna för att ta fram personliga favoritkombinationer.

Många användningsområden

Aromhusets bordsvattenaromer kan användas även till andra saker än enbart kolsyrat vatten. Ett par droppar från Aromhusets Toffee Kola är ljuvligt i morgonyoghurten, utan att förgöra nyttigheten av den naturella yoghurten.

Aromhusets produkter, som inkluderar bordsvattenaromer, kaffearomer och vispgräddearomer, är samtliga fria från såväl socker som sötningsmedel, vill man ha sötma får man tillsätta det separat och Gert Strand AB rekommenderar då Sucralose som likaså finns tillgänglig i Aromhusets utbud. Sucralose är ett sötningsmedel som inte tillför vare sig kalorier eller kolhydrater, men som med oerhört hög koncentration skänker likadan sötma som ordinärt socker.

När det gäller kolsyrat vatten så krävs dock ingen sötma, det friska vattnet blir superbt för att släcka törsten när de underbara smakerna tillsätts. Aromhusets bordsvattenaromer för kolsyrat vatten innefattar ett brett spektrum av smaker som uppskattas enormt av stora som små! Allt från mjuka smaker såsom Vanilj, Toffee Kola och Banan, till friska smaker såsom Granatäpple, Svart Vinbär och Citron och vidare till typiska vuxna smaker som Pepparmint och Absinth.

Handla dina bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!