Byt ut läsk mot smaksatt bordsvatten och tappa kilon!

Det är lätt att byta ut läsken mot fräscht, kolsyrat vatten

Smaksatt kolsyrat vatten har helt klart en annan karaktär än sötsliskig läsk, det är fakta. Den som har vant sig vid att intaga läsk kräver vanligtvis denna dryck och nöjer sig inte med vatten som ersättare – men det är rentav lättare än man tror att avsluta den dåliga vanan! Kolsyrat vatten är lika nyttigt som vanligt vatten, det vill säga supernyttigt!

Vatten har enastående egenskaper som främjar god hälsa. Det är energigivande, uppiggande, renar kroppen från toxiner och slaggämnen, stimulerar matsmältning och tarmaktivitet, smörjer hud, leder och – självklart – släcker törst bättre än någon annan dryck.

bubbelvatten smakersodastreamersodastreamer kolsyrat vattenbubbelvatten

Drycker som gör en törstigare

Dricker man sockriga drycker som saft och läsk, eller vätskedrivande drycker som te och kaffe så leds man bara till att dricka mer och mer därför att törsten aldrig släcks. Den ultimata törstsläckaren är vatten – enkelt, billigt, friskt, vanligt vatten.

Kolsyrat vatten är smakligt och hälsosamt

Det kolsyrade vattnet är roligare än alldagligt kranvatten, och eftersom kranvattnet är det mest hälsosamma vattnet man kan dricka så kan man förena de två genom att tillämpa en kolsyremaskin för att ge kolsyra åt det billiga kranvattnet. Kolsyremaskiner kostar inte så mycket, och dricker man massor kolsyrat vatten så tjänar man snart in pengarna man har investerat i maskinen i förhållande till de pengar man skulle ha spenderat på buteljerat bubbelvatten.

Kolsyrat vatten med smak

Man kan sätta smak på vattnet man kolsyrar hemma med Aromhusets bordsvattenaromer, för mild smak utan sötma. Med Aromhusets aromer får man vatten som liknar de dyra drycker man handlar i affären – som LOKA och Ramlösa, men för en mindre del av pengarna.

Aromhusets bordsvattenaromer är framtagna efter många tester så att samtliga de 22 smakerna ska vara fullständigt balanserade. Resultatet var mödan värd för alla 22 bordsvattenaromer är enastående. Smakpaletten går från mjuka smaker som Banan, Vanilj, Fläderbrom och Toffee Kola till riktiga vuxensmaker såsom Pepparmint, Citron-Lime och Absinth. Däremellan finns såväl typiska smaker som Jordgubbe och Päron som exotiska smaker som Kaktus, Melon samt Cherimoya. Tack vare aromernas låga pris och höga koncentration så är det okomplicerat att handla flera samtidigt, risken är annars att det blir för svårt att välja.

Tappa kilon med vattnets hjälp

Om man lyckas bryta den dåliga vanan att intaga läsk i tid och otid och ersätta läskdrickandet med kolsyrat vatten som kan få smak med Aromhusets bordsvattenaromer, så kommer man att bara med hjälp av denna ändring att mista kilon.

Allt fler vänder sig till dieter av skilda slag i kampen mot övervikten, somliga är med ihållande livsstilsförändringar än andra som LCHF och 5:2-metoden, medan andra är extrema dieter som endast pågår under viss tid, som pulverdieter och andra, extremt kalorireducerade dieter. Oavsett vilken diet man följer så kan man njuta av Aromhusets bordsvattenaromer i sitt kolsyrade vatten. De innehåller noll kalorier och därför likaså inga kolhydrater och har följaktligen ingen effekt på blodsockret.