Billig läsk fastän frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Att producera egen läsk är dels mindre kostsamt och dels nyttigare. Har man endast en sodastreamer alternativt annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat åstadkomma god dricka. Ifall du brukade nyttja Sonjo läskkoncentrat så kanhända du genast är rådvill. Hur kan du tillverka billig läsk med samma goda smak? Oroa dig icke! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

sonjo

Gör riktigt bra dricka utan Sonjo läskkoncentrat som inte längre finns

Du kan fortfarande tillverka läcker läsk för det går att göra hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Ifall du vill inhandla läsk online så är det här den ultimata lösningen för du får ett koncentrat som du kan mixa i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del eventuellt upplever lite nostalgi och anser att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här faktiskt ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav likaså smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är till fullo utan socker för att få riktigt hälsosam och god soda. bubbelvatten

Vilken smak är den bästa då man utför egen läsk?

Det finns vissa smaker som ganska ständigt funkar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Det här är smaker som gör att man får läsk som verkligen smakar läsk och det är betydelsefullt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott prova lite olika smaker och det speciellt när man handlar online och får bra priser. Det kan ju likaså vara så att man tycker lite olika och då kan det vara bra att ha en aning skilda smaker hemma så att samtliga blir glada.

Sund dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma trots att koncentraten kan innefatta något lite socker. Massor gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk innehåller ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ner på läskkonsumtionen. Barn anser likväl att det är roligt att intaga bubbeldrycken och de klagar icke på att det ej varje gång är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att intaga läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns massor märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått ordning på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Då och då kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Det är alltså oerhört fördelaktigt att åstadkomma egen läsk med tanke på den enorma frihet man får.