Aromhusets Päron skänker vattnet söt och frisk smak

Aromhuset erbjuder riktigt hälsosamma smakessenser som smakar friskt. De är enkla att mäta upp och kan blandas med varandra. Päron är en fruktig och söt smak som passar alla åldrar och som med fördel kan blandas med flera andra smaker ur utbudet.

sodastreamer kolsyrat bubbelvatten smakerlemonadvichy vattenmineralvatten

Gert Strand AB heter företaget som ligger bakom Aromhuset. Aromhuset har 16 annorlunda smaker för kolsyrat vatten, däribland Päron. Smaken är framställd med hjälp av naturliga aromer samt smakar precis som päron ska smaka. Inget socker eller kemiska sötningsmedel finns tillsatt och essensen lämpar sig därför mycket bra för samtliga som försöker hålla en hälsosam livsstil men på samma gång helst vill berika sin tillvaro med goda smaker.

Smaken av päron är söt och fruktig och blandar sig bra tillsammans med andra smaker såsom Äpple alternativt Persika – för klassiska kombinationer, eller Banan eller Ananas – för riktigt söta drycker som bl a går hem hos barnen. Det finns 16 smaker i Aromhusets sortiment och samtliga kan blandas med varandra vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter.

Gert Strand, som har framställt samtliga smakerna, rekommenderar 2 ml essens åt varje liter vatten. Det är en ganska mild dosering som ändå ger mer smak än det smaksatta kolsyrade vatten man kan hitta klart i affärerna. Strand tyckte personligen att utbudet av smaksatt kolsyrat vatten var begränsat, mycket pga att smakstyrkan vanligtvis är oerhört klen, och menar att man med Aromhusets essenser har mycket större valmöjligheter. Därtill slipper man onödiga tillsatser vilket ligger rätt i tidens hälsotänk.

Bland de 16 olika smakerna finns, frånsett Päron, allting från utpräglade barnsmaker såsom Toffee Kola, till vuxensmaker som Absint, exotiska smaker såsom Melon samt klassiska svenska smaker som Fläderblom. Däremellan finns det bärsmaker och fruktsmaker som inte lämnar någon missnöjd.

Man doserar aromerna med essensflaskans kapsyl eller med avsedd doseringspipett. Det är lätt att både dosera efter egna preferenser, samt att blanda annorlunda smaker med varandra. Strand rekommenderar också att försiktigt dosera det kolsyrade vattnet ett tag innan intag – ett dygn eller så – samt att hålla vattnet i kalla temperaturer, på så sätt utvecklas smaken av Päron på ultimata vis. Det går självfallet även bra att mäta upp precis innan intag.

Aromhusets essenser fungerar lika bra att nyttja till sitt hemkolsyrade vatten ifall man har en egen kolsyremaskin, men det går lika fint att använda dem till köpt kolsyrat vatten. Man vinner dock på att kolsyra personligen – både ekonomiskt samt ur miljösynpunkt.

Thomas Ström, som jobbar som säljare för Gert Strand AB, vill passa på att nämna att man nu söker fler återförsäljare för Aromhusets essenser. Just nu hittar man dem samtliga på www.allt-fraktfritt.com. Ström vill understryka hur rätt aromerna ligger i tiden. Vi blir mer och mer medvetna om hur kemiska tillsatser och för mycket socker påverkar vår hälsa negativt, samtidigt vill vi inte skippa det som är läckert, särskilt inte barnen. Aromhusets essenser är ett innovativt och välkommet alternativ till alla sötade drycker ute i handeln – man slipper kompromissa!