Aromhusets lingon ger smak åt ditt bordsvatten

Det finns tre nykomlingar i Gert Stand AB´s sortiment för kolsyrat vatten, och lingon är en av dessa.

Gert Strand AB har försett livsmedelsindustrin med smak sedan 1974, både i Sverige och utrikes. Företaget, som har sin bas i Svedala, strax utanför Malmö i Skåne, har med hjälp av Aromhusets smaker för bordsvatten, vispgrädde, kaffe samt läsk, haft enorma framgångar – inte minst bland personer som vill minska på sitt intag av socker.

Alla Aromhusets produkter, medräknat den nya bordsvattenaromen lingon, men med undantag för en del läskkoncentrat som innehåller ca 20 % socker mot vanlig läsk, är fullständigt fria från både kolhydrater och kalorier. De ger ingen blodsockerpåverkan och är inte farliga för vikten på något vis. Istället ger de enastående smak åt vatten, kaffe samt grädde/yoghurt/glass.

kolsyrat bordsvatten smakerkolsyrat bubbelvatten essenserbordsvatten smakerläsk syprupkolsyrat vattenseltersvattenbordsvatten

Aromhusets bordsvattenaromer är underbara att ha i sitt hemkolsyrade vatten, många människor använder sig av kranvatten och en egen kolsyremaskin för att åstadkomma gott bubbelvatten, istället för att spendera massor av pengar på färdiga bubblor. Med Aromhusets smaker erhåller man därtill precis den smak man önskar på bubbelvattnet! Det går även bra att droppa aromerna i färdigkolsyrat vatten.

Lingon är en smak som är djupt rotad i svenska hjärtan. Dessa röda små bär som är så goda att mumsa i sig under skogspromenaden frambringar nostalgi i flera av oss. Lingonsmaken är fantastisk i vatten, inte för söt och mjuk, men heller inte sur eller bitter, utan precis balanserad och en smak som älskas av alla från 0-110 år.

Alla Aromhusets smaker går dessutom att mixa med varandra! Lingon är en smak som skulle kunna gå väl tillsammans med t ex citron alternativt blåbär – smaker som redan finns i utbudet.

Aromhusets bordsvattenaromer är mycket flexibla, de går både att kyla ner och hetta upp så man kan tillämpa dem inom bakning, glasstillverkning, isbitar, yoghurt och en massa annat. Endast fantasin sätter gränserna. Samtidigt som vispgräddearomerna är starkare i smak och ger färg åt grädden/yoghurten så är bordsvattenaromerna mildare och fullständigt fria från färg. Det gör att de känns naturliga för den som önskar nyttja dem för saker som just yoghurt och glass, men inte riktigt lika festliga som smaksättare till barnens födelsedagstårta.

När man ska mäta upp Aromhusets bordsvattenarom lingon så följer man samma instruktioner som man får med alla andra bordsvattenaromer. Två ml arom är lagom för en liter vatten, en praktisk doseringspipett följer med vid varje köp. Man kan även dosera med assistans av den lilla flaskans kork som rymmer 3 ml smak om man fyller den upp till bredden. Varje flaska består av 30 ml arom som räcker till 15 liter vatten ifall man doserar i enlighet med anvisningar.

Mer information om Gert Strand AB, Aromhuset och samtliga smaker för kaffe, vatten och grädde finns att erhålla på www.aromhuset.com.

Aromhusets bordsvattenarom lingon finns att handla på www.allt-fraktfritt.com, precis som alla andra smaker ur sortimentet.