Aromhusets Citron skänker ens kolsyrade vatten smak av klassisk syrlighet

Title=Ordna gott bordsvatten själv
Tags=kolsyrat vatten, kolsyremaskin
Category=1
UserCategories=kolsyrat vatten|bantning|viktminskning|socker|hembryggning|tips|nyheter|blogg|uncategorized
Content=Gör eget bordsvatten och spara slantar

Att ordna till sitt eget bordsvatten, men kolsyra, smak samt hela baletten, är smidigare än man tror. Man behöver en kolsyremaskin och bordsvattenaromer från Aromhuset, därnäst är man klar att sätta igång.

En flaska kolsyrat, smaksatt vatten som framställts i hemmet med det egna kranvattnet går på runt fem kronor litern, då är priset för kolsyran och bordsvattenaromen inräknad – vattnet i sig är ju i stort sett gratis. Vad kostar en liter kolsyrat, smaksatt Ramlösa, Loka, eller Vichy Nouveau? Inte fem kronor i alla fall – inte ens tio.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerläskvichy vattenmineralvatten

Visst kostar det en del att handla hem en kolsyremaskin, men dricker man mycket kolsyrat vatten så har man snart tjänat in pengarna. Med en kolsyremaskin kan man därtill producera egen läsk när suget smyger sig på, Aromhuset säljer också fantastiska läskkoncentrat som består av 80 % mindre socker än de flesta läsksorterna i butikerna, en del är till och med fullständigt sockerfria.

Smaksätt ditt hemgjorda bordsvatten hur du vill!

Åter till bordsvattnet. Smaksatt, kolsyrat vatten har exploderat i popularitet sedan det lanserades på marknaden i början av 2000-talet. Visst kunde man hitta Vichy Nouveau med touch av citron också innan dess, men de många olika, mer eller mindre exotiska, smakerna har anlänt i en rasande fart de senaste åren. Och det ÄR utsökt! Istället för sötsliskiga drycker kan man nu få njuta av diskreta, uppfriskande smaker utan adderad sötma, något som flera av oss sannerligen gillar.

I Aromhusets sortiment av bordsvattenaromer ingår 22 skilda smaker

Aromhusets bordsvattenaromer inkluderar 22 olika smaker. Dessa går att mixa med varandra vilket leder till en uppsjö av möjliga smakkombinationer. Bara fantasin sätter gränserna. Barnen brukar älska de mjuka frukt- och bärsmakerna som Jordgubbe, Blåbär, Banan och Ananas, samtidigt som vuxna älskar Citron-Lime, Svart Vinbär, Granatäpple och Pepparmint – jodå, pepparmint gör sig fantastiskt fint som smak på kolsyrat vatten!

När man väl har köpt sig en kolsyremaskin, och väl valda bordsvattenaromer från Aromhuset så är det bara att dra igång, processen tar mindre än en minut! Man fyller flaskan med vatten och häller i den valda aromen/de valda aromerna. Doseringen som gäller för Aromhusets bordsvattenaromer är 2 ml per liter vatten, dvs. 2/3 av aromflaskans kork. När aromen och vattnet befinner sig i flaskan så fäster man flaskan i kolsyremaskinen och påbörjar kolsyreprocessen. Därefter serverar man de krispiga och välsmakande bubblorna gärna med is i och med kolsyra håller sig längre i låga temperaturer.

Billiga kolsyremaskiner i ditt varuhus

En kolsyremaskin kan man införskaffa i elektronikaffärer, men även i välsorterade varuhus som ICA samt COOP. Den kan kosta allt från några hundralappar till flera tusen men vanligtvis är de billiga fullt dugliga för hemmabruk. SodaStream är ett bra märke bland kolsyremaskiner.

En hit hos barnen!

Barnen blir vanligtvis jätteglada över en kolsyremaskin och ger lätt upp sötsliskig läsk i utbyte mot sockerfritt, men smaksatt bordsvatten om det innebär att de får vara med och göra bordsvattnet själv. En utbildande och rolig sak i köket!

Köp Aromhusets bordsvattenaromer på www.allt-fraktfritt.com!
Date=Range
Date1=2016-06-15
Date2=2016-06-21