Aromhuset hjälper dig smaksätta ditt vatten

Välj bland 22 skilda smaker för kolsyrat vatten

Aromhuset är ett koncept framtaget inom det mångskiftande företaget Gert Strand AB. Konceptet erbjuder bordsvattenaromer för kolsyrat vatten och utbudet innehåller 22 unika smaker som går att mixa på många olika vis. Aromhusets bordsvattenaromer är I huvudsak framtagna för att sätta smak på kolsyrat vatten utan att addera onödiga kemiska tillsatser och socker och är därmed bästa i de flesta möjliga tänkbara dieter. Dessutom kan man experimentera med smakerna och smaksätta yoghurt, hemgjord glass, eller övrigt.

kolsyremaskin

Aromhuset har 22 smaker för bordsvatten, fem smaker för vispgrädde och fyra smaker för kaffe (plus ytterligare 2 i storpack). Alla är de helt fria från såväl socker som sötningsämnen vilket har gjort dem otroligt populära bland diabetiker, LCHF:are och lågkaloribantare – bland flera andra.

Aromhusets bordsvattenaromer är lämpliga för alla

Aromhusets bordsvattenaromer är inte framtagna enbart för människor som följer någon särskild diet, utan är ett nyttigt alternativ åt alla människor. Istället för saft, läsk och sockrig juice kan barnen nu dricka en ”skojig” dryck utan negativa effekter gällande vare sig tänder som blodsocker och andra hälsoaspekter. Man får bubblorna, och man får smaken, men man slipper allt det negativa som kolsyrade drycker oftast för med sig.

Investera i egen kolsyremaskin – för miljön!

Smaksatt, kolsyrat vatten finns självklart att handla färdigt från affären, märken som Ramlösa och Loka säljer som aldrig förr! Denna gigantiska marknad av buteljerat vatten har negativa effekter på såväl miljö som privatpersoners plånböcker. Per lite kostar buteljerat vatten otaliga gånger mer än kranvattnet hemma, därutöver är det inte lika hälsosamt. Lägg därtill effekten som påverkar miljön med alla långväga transporter från fabrikerna till varuhusen, och det dragande av fulla och därpå tomma flaskor som människor får utstå för att få hem sina kolsyrade drycker och sedan fullfölja sin uppgift som goda medborgare genom att panta flaskorna när de är tomma.

För att slippa sponsra denna kedja, som kan verka extrem bara för att man ska få tillgång till bra vatten hemma, så kan man handla en egen kolsyremaskin. Dessa maskiner är idag mycket bra och ger samma sorts bubblor som man får i vattnet från affären. De kostar mellan 600 och några tusen kronor – pengar som snabbt tjänas in om man konsumerar mycket kolsyrat vatten.

Ytterligare valmöjligheter ifall man själv smaksätter sitt kolsyrade vatten

Med en egen kolsyremaskin kan man kolsyra just så mycket vatten man vill, i samma stund som man ska intaga det. Man kan smaksätta sina bubblor med Aromhusets bordsvattenaromer med den smak man är sugen på för stunden och man kan bilda egna smakkombinationer efter personligt tycke. Olika familjemedlemmar kanske önskar ha skilda smaker gällande sitt bordsvatten? Inga problem! En flaska av Aromhusets bordsvattenaromer är så billig och liten att man lätt kan innehava flera stycken i hemmet – som passar alla familjemedlemmars smaker.

För ultimata kolsyreeffekt ska det vatten man nyttjar i kolsyremaskinen vara riktigt kallt då kolsyra håller bättre i låga temperaturer. Bordsvattenaromerna kan tillsättas antingen före eller efter att man kolsyrar vattnet, men ultimata blandningseffekt uppnås om man smaksätter innan man placerar flaskan i kolsyremaskinen. Med tanke på att de flaskor som används i kolsyremaskiner är återförslutbara så är det bara att placera sin flaska med smaksatt, kolsyrat vatten i kylskåpet efter att alla har blivit serverade.