Aqvia kolsyremaskin ger de bästa bubblorna

Aqvia kolsyremaskin är framtagen av Europas ledande gasleverantör Aga. Aga har hundraåriga anor samt sina rötter här i Sverige. Aqvia är ett idé för kolsyrade drycker i hemmet, där man saluför allt från själva kolsyremaskinerna till gaspatronerna, aromer, essenser samt öviga tillbehör.

Aga är ett prestigefyllt affärsverksamhet som vill ge sina kunder det bästa på marknaden samt när man tog fram Aqvia kolsyremaskin så var man grundlig med alla detaljer. För snygg samt tidstypisk design tog man assistans av den erkända formskaparen Eva Lilja som redan jobbat med giganter som IKEA samt Alcro. Lilja skapade Aqvia Exclusive i minimalisktiskt, skandinavisk anda. Materialen var rostfritt stål som specialbehandlats för att man ska slippa osmickrande fingeravtryck på kolsyremaskinens ytor, samt plast. Eva Lilja gjorde fem varianter på Aqvia Exclusive, alla med varsin detaljfärg av bäckmörkt, brunt, brandgul, lime eller creme, detta för att alla inredningar skall få tillgång till en kolsyremaskin som passar in i den övriga inredningen.

I flera tester för kolsyremaskiner har Aqvia kolsyremaskin stått sig bra, mestadels i topp men om inte som nummer ett så alltid bland topp tre. Den största konkurrenten är klassikern Sodastream, men Wassermaxx är också ganska aktuell. Stilmässigt vinner Aqvia lätt med sin sobra design samt både vad gäller användarvänlighet samt själva kolsyran den producerar får den alltid goda betyg.

sodastreamer kolsyrat bordsvatten smakerlemonadvichyvattenmineralvatten

Kolsyrade drycker är mer eftertraktade än någonsin. Antagligen är vi bortskämda, men de flesta av oss föredrar att dricka frsächt bubbelvatten före slätt. Detta märks före allt på hur mycket kolsyrat mineralvatten som säljs i handeln var år. För var år som håller så ökar försäljningen. De smaksatta, kolsyrade dryckerna är de som är på snabbast frammarsch, vi älskar den svaga, friska smaken av frukt alternativt bär i vårt bubbelvatten samt mestadels innebära dessa smaker inga extra kalorier vilket oxå är en stor favör idag när vi blir allt mer medvetna om vad vi stoppar i oss.

Läsk är förstås oxå populärt, men allt fler väljer sockerfria varianter. Med en egen Aqvia kolsyremaskin kan man göra sitt eget kolsyrade vatten och krydda ledigt med antingen bordsvattenaromer alternativt läskessenser. Man kan till samt med göra egen cider! Det finns flertal affärsverksamhet som saluför aromer, essenser samt koncentrat för kolsyrad dryck, bl a Stryk Aqvia, Aromhuset, Sodastream samt Sonjo – samt många har sockerfria varianter.

När man själv kolsyrar och smaksätter sitt vatten så sparar man en del pengar, särskilt på sikt. Kranvatten är mycket billigt, för att inte tala om hurdan fräscht samt fräscht det är! Läskkoncentrat och bordsvattenaromer kostar en aning, men inte tillnärmelsevis så mycket som färdigsmaksatta drycker gör. Själva kolsyremaskinen är självklart lite av en penningplacering, men också de pengarna tjänar man snabbt in om man dricker mycket kolsyrad dryck.

När man handlar en Aqvia kolsyremaskin så får man en kolsyrepatron på köpet. Denna räcker till ungefär 60 liter vatten samt när den tar slut lämnar man in den till sin återförsäljare och köper en ny. Aqvia kolsyremaskin hittar man i de flesta elektronikbutiker.