Aga Aqvia kolsyrekoncept för alla

Aga Aqvia gör den snyggaste kolsyremaskinen på marknaden!

Aga är ett företag som levererar industrigaser till hela Europa, realitet är att företaget är framförallt i Europa på exakt detta. Som trade mark har Aga funnits i över ett århundrade och än idag ligger Aga framförallt vad innefattar både utveckling samt sändning. Aga levererar gas till en lång rad koncept – allt från industritvätt till kylning, uppvärming samt laboratorier. Gas är användbart på många plan samt i hemmet finns det oftast representerat i gasolgrillen, kolsyremaskinen eller i terassvärmaren.

kolsyremaskin

Bubbelvatten är omåttligt populärt i en tid då allt fler provar klara en så vettig hälsa som möjligt. Vi ska dricka rikligt med vatten för att hålla våra kroppar och dess funktioner i bra beskaffenhet, men standard kranvatten blir snabbt tråkigt. För att göra dricka en aning roligare tillsätter vi bubblor och kanske lite smak, Ramlösa samt Vichy Nouveau har aldrig sålt så bäst som nu!

Buteljerat vatten med bubblor och smak kostar som det smakar, särskilt när man betänker att det i själva verket bara är vatten med lite gas samt smak i. Vatten har vi ju därpå bredvid gratis i våra kranar! Därjämte är svenskt kranvatten enormt fräscht och nyttigt, till och med i jämförelse med flaskvatten från «naturliga källor».

För att undfly kånka tunga flaskor vatten från affären kan man addera bubblorna hemma istället, allt man behöver är en kolsyremaskin. Aga Aqvia är en verkningsfull samt smakfull kolsyremaskin som både ser attraherande ut i köket samt ger ens goda, rena, purfärska kranvatten precis så mycket bubblor man önskar. Aga Aqvia kolsyremaskiner började produceras år 2008 och är idag en av de mest köpta kolsyremaskinerna på den svenska marknaden.

Aga tillverka ja inte bara kolsyremaskinerna, utan också gaspatroner, vattenflaskor samt smaker som man kan använda som smaksättare på det kolsyrade vattnet.

Det finns två annorlunda modeller av Aga Aqvia kolsyremaskiner, dels Aqvia Exclusive som kommer i fyra annorlunda kulörer för att varje hem skall få en kolsyremaskin som matchar in tillsammans med övrig inredning. Stålet är behandlat för att man skall slippa fula fingeravtryck och modellen är framtagen för att passa på både vask och bord. Den andra modellen heter Aqvia Balance vilken till utseendet påminner om Aga Aqvia Exclusive, men har lite annan färgsättning. Alla komplement till de olika modellerna är kompatibla.

Att kolsyra till eget kranvatten är inte bara snällt mot plånboken och ryggen, utan innebära också ett ganska stort slag för miljön. Vattentransporterna bidrar till en märkbar fraktion alla koldioxidutsläpp och räknar man dessutom in läsktransporter så blir det snabbt ännu allvarligare. Med en egen Stryk Aqvia kan man fabricera både bubbelvatten, kryddad, kolsyrat vatten samt dricka med sitt eget kranvatten som bas.

En Aga kolsyrepatron räcker till 50-60 liter bubbelvatten samt håller att köpa i de flesta varuhus.

Det finns mängder av smaker för bordsvatten, läskkoncentrat samt cidersmaksättare på marknaden, både Agas egna samt andra sorter är goda att ha i sitt kolsyrade vatten. Vill man ha kalorifri krydda så kan man iaktta Aromhusets sortiment som består av 20 olika smaker.

Aga Aqvia är inte blott snygg, miljövänlig och bestämd, utan också enormt lätt att använda. Med ett lätt knapptryck på Aga Aqvia får man en massa härliga bubblor i sitt kranvatten!