Just nu pågår en utförsäljning av tokbra hundartiklar till vrakpriser

På nätet i butiken allt-fraktfritt.se pågår en utförsäljning av ett jättesortiment av hundartiklar. Priserna är otroligt låga, under inköpspris, för de flesta produkterna.

Orsaken till utförsäljningen är brist på plats. Något sortiment behöver säljas ut för att alla varor ska få plats och man skall kunna plocka och sända varor rationellt.

Lagret är proppfyllt, vinden är fylld, 4 st 40-fots sjökontainers och 5 st 20-fotskontainers är också fyllda. För att kunna plocka och packa beställningar snabbt samt effektivt måste hundartiklarna säljas ut så det blir plats att ha alla produkter på lagret och slippa fylla vinden och 7 sjöcontainers.

hundsaker

Priserna har sänkt till under inköpspriser på det mesta så att allt skall sälja sig själv.

Det är inte vilket sortiment som helst, troligen är det de bästa produkterna som finns att köpa i Sverige.

Sprenger halsband och halskedjor. Tyska Sprenger är halsbandens Rolls Royce och kostar ofta flera hundra kronor. Har du zoobutik så så shoppa du oxå, det är under inköpspris på hela Sprengers sortiment.

Halsband och koppel i överfettat läder från KingHound. Troligen det mest prisvärda (mest för pengarna) varumärket på marknaden. Oavsett det här jättehög kvalitet, mässingshalsband är av massiv mässing, inte ens Sprenger har detta.
Halskedjor och halsband i metall finns i ett kolossalt sortiment, i alla fall nu i början av utförsäljningen. Fantastiskt låga priser, man har svårt att tro sina ögon.

Hundkoppel från Kenjan i Danmark. Kopplens Rolls Royce från danska Kenjan. Extra tjockt oxläder, minst 5 mm tjockt. Dessa läderkoppel är sannolikt lika välfungerande om 100 år.

Diverse linor för skyddshundsträning. Munkorgar för träning och tävling av skydds- och tjänstehundar.

Ett jättesortiment munkorgar. Till närmast samtliga raser, i alla fall innan de börjar ta slut. Lämpligt att ha hemma om hunden blir skadad och har så ont att den biter runt sig när man ska hjälpa den eller veterinären ska se på den.

Hundleksaker och bitleksaker. Mat och vattenskålar. Olika selar för träning av tjänstehundar.

Spårlinor, koppel, selar och andra svensktillverkade hundprodukter i yrkeskvalitet från Dog Security. Bland annat finns plastbelagda spårlinor med en kärna i mitten. Dessa linor fastnar icke i skogen.

Träningsutrustning och apporter finns i massor.

Så just nu kan man inhandla riktigt bra hundartiklar billigt. Samtliga dessa utmärkta produkter finns på samma ställe, bara det är unikt. Ovanpå detta så är det utförssäjning av det kompletta sortimentet, vad är oddsen för detta?

Så just nu är det läge att kolla in hundartiklar på allt-fraktfritt. Prisvärt och bra på samma gång.