Msm pulver kan med fördel användas i ansiktet

Har du ställt dej frågan hur du kan få en finare hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du stundtals får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och även processa inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är faktiskt så att man kan erhålla grann hud via att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka irriterad hud, reducera ärr från akne och även lindra inflammation. Och det är inte besvärligt att processa själv med msm pulver som man köper på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera för att därefter mixa med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver kosttillskott från allt-fraktfritt.se i suverän hälsokostburkPremium kvalitet MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan börja med att grunda en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Blanda och låt masken tjockna till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. metylsulfonylmetan

Den här masken ger åtskilliga fördelar. Utöver att du får en läkande verkan så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till nätt hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Stundtals så har man ju fullt okej hy men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med en aning vatten och blanda redigt så att det blir till en smet som du efteråt kan dutta på. Detta kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt rätt så snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att vårda huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Dessutom så ska du ständigt se till att området som ska behandlas är fräscht och att dina händer är rena innan du börjar mixa samt behandla.

Man bör även låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska skänka genomslagskraft.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hy med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning skänka lindring och därtill så kan man vårda svullnader och värk utvärtes med detta pulver.

Ett gott tips kan vara att addera lite pulver till den produkt som du ändå använder för att vårda din hud med. Mixa inte med detsamma i burken utan endast i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med blott en en aning mängd pulver kan man kvickt få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..