Kolloidalt Silver är en produkt som decinficerar dricksvatten.

Kolloidalt Silver innehåller silverjoner samt silverpartiklar

Kolloidalt Silver innehar sålts som kosttillskott sedan 2001, men från och med 2010 fick den en förändrad EU-klassifikation, nämligen ”Desinfektionsmedel för dricksvatten”.

Dosering Kolloidalt Silver:
Mixa ett par tsk. per liter dricksvatten du önskar desinficera. Rör om om samt låt stå 15 minuter.

Vad är då kolloidalt silver?

Det är fråga om en produkt som innehåller mikroskopiska silverjoner som svävar i vatten.
Kolloidalt silver innehåller vanligtvis 10 ppm silver, som motsvarar 0,01 gram per liter. Produkten används för rening av vatten.

Fungerar det som kosttillskott?
Det är ett kosttillskott i många länder och även inom EU. Men inte nu längre, trots att den etablerade “Läkemedelsvärlden” tvingats erkänna preparat efter preparat från hälsokostsidan.

Tyvärr är kollodialt silver ett hotelse mot läkemedelsbranchen – de kan inte patentera den samt avyttra för 100 eller 1000 gånger tillverkningspriset. Så man önskar hava dän det och har nära nog lyckats.

Det finns emellertid en stor chans. BBC innehar publicerat en video där man i forskning kombinerade kolloidalt silver med antibiotika mot antibiotikaresistenta bakterier. Med hjälp av smakligt resultat.
Läkemedelsbranchen kan helt enklet bli måste att själva begagna kolloidalts silver. kolloidalt silver mjäll Då blir det helt plötsligt ofarligt åter…

Eller så går det med Glukosamin, ett kosttillskott som alla känner till fungerar. Ett läkemedelsbolag registrerade det som läkemedel – då fick det inte säljas som kosttillskott längre.