Kan man använda sig av askorbinsyra för att bleka håret?

Kanske har du redan fått tipset om att blanda askorbinsyra med ett bra schampo samt vatten för att bleka ditt hår. Men fungerar det minsann att bleka på detta sättet? Visst kan man bleka med askorbinsyran, ändock det är betydelsefullt att begripa att man inte får samma utfall som med en kemisk blekning.

c

Mildare blekning för hår som man måste vara lite försiktig med

Ifall det är så att du ofta bleker ditt hår samt färgar det i annorlunda färger så vet du att detta sliter på hårets kvalitet. Man kan behöva ta pauser och låta håret återhämta sig men om man samtidigt verkligen känner för att bleka lite så kan man ju askorbinsyra köpa för att på ett avsevärt milt sätt omarbeta på tonen.

Askorbinsyra hår kan behandlas med sliter absolut inte på håret som helt vanliga färgningsmedel gör. Så även om det låter lite galet att bleka håret med c vitamin så kan det rentav vara en bra sak att utföra då man vill kringgå onödigt slitage.

När blekt hår får en grön ton

Det kan minsann kännas ledsamt då håret som man nyss har blekt börjar se grönt ut. Detta kan bero på lite skilda saker. Om man till exempel badar i klorvatten så kan detta resultera I att håret på grund av detta får en grönaktig ton. Lösningen kan vara en påse askorbinsyrapulver. Genom att bleka med medlet så får man åter den kulör som man ville ha på ett lätt och naturligt sätt.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Men det är inte endast håret som kan behandlas med askorbinsyran som ju i praktiken är detsamma som c vitamin. Med c vitamin mat så mår man fint.

Vad är c vitamin bra för? C vitaminer är främst utmärkt för immunförsvaret och det är för den skull som de beskrivs som motverkande mot förkylningar.

Men det finns mer att hämta från denna smarta produkt…

Fager hud är något som flera drömmer om

Man kan faktiskt behandla hyn med c vitaminet i pulverform. Ifall du handlar en förpackning askorbinsyra så kan du ta en knivsudd av denna och mixa med vatten för att därefter badda i ansiktet. Gör detta innan du lägger på kräm och smink. Detta kan skänka en briljant effekt med frisk hy som utstrålar hälsa.

Köp jämt livsmedelskvalitet (finns till bra pris på allt-fraktfritt.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Man kan således askorbinsyra köpa av många olika anledningar. Med en lite behållare därhemma så får man flertal olika användningsområden. Håret håller rätt nyans och förblir starkt och fint, ansiktet får en totalt ny lyster och så kan man ju göra fräscht i hemmet med syran och hålla sig sund genom att äta den, det är c vitamin. Det här är verkligen en produkt som man behöver i varje hem. Klicka På denna länk för ytterligare information.

Ett litet tips är att tänka på att askorbinsyran ska ha livsmedelskvalitet och inte vara för gammal. Om du ser att den har blivit gulaktig så är det enbart att slänga påsen alternativt burken och skaffa nytt. Det här här för övrigt faktiskt ingen dyr produkt.