Handtvål är i många fall den bästa handtvätt som du kan få

Kom ihåg att tvätta händerna i dessa tider. Har du handtvål hemma? Med en bra rutin för handtvätt är mycket vunnet.

Handsprit står fortfarande högt i kurs hos många, men det räcker inte.

Coronaviruset har fått folk att köpa handsprit som aldrig förr. Handspriten tog slut överallt. Handsprit fungerar långt ifrån perfekt mot alla virustyper i samhället.

Det är faktiskt så att handspriten har svårt att hantera en vanlig förkylning. Då är det bättre att använda rätt handtvätt. Vi har känt till det länge.

Slipp få influensa genom att använda rätt handtvål på rätt sätt

desinfektionssprit

Dels är det smart att investera i en antibakteriell tvål som kommer att ta död på smitta. En antiseptisk tvål måste inte innehålla alkohol som kan ha skadlig effekt. En bakteriedödande tvål är oftast skonsammare än alkogel. Smittstopp handtvål är ett bra exempel.

I förkylningstider är det extra viktigt med bra rutiner för handtvätt. Det gäller att använda en tvål som ger god desinfektion och att gnugga in den under minst 20 sekunder. Skölj sedan händerna.

Tvätta händerna flera gånger samma dag. Inarbeta en vana där du använder dig av handtvål. när du tvättar händerna. Det är viktigt att tvätta händerna direkt när man kommer hem. Du kan ha tvål i flera rum. Det gör att man inte glömmer.

Så kan viruset nå dina händer!

Här har vi en mycket viktig fråga som du ska ställa dig då du fundera på hur du kan desinficera dina händer på bästa möjliga vis. desinfektion spray Du måste tänka utanför handtvål boxen.

Många väljer även att använda bakteriedödande medel på ytor som de ofta använder. Det är av stor betydelse. Har du provat den bakteriedödande sprayen?

Tänk på andra i tider likt dessa. Du kan bli sjuk när andra är sjuk. Då är det extra viktigt med regelbunden handtvätt med en riktigt bra handtvål.

Dra ditt strå till stacken

Det räcker inte bara med en bra handtvål man måste komma ihåg att tvätta händerna också. Fyll på ditt lager där hemma så att det inte tar slut. Se även över lagret på jobbet.