Ett litet antal tips för framgång på ketosis diet

Ehuru den ej är långt ifrån så poppis som den var på 90-talet när Atkins diet var till synes allenarådande, har en kolhydratfattig ketogen kost fortfarande mycket bra aktning i flera kretsar som en verkningsfull viktminsknings diet.

Ketostix köps fraktfritt och prisvärt på allt-fraktfritt.se.

Nedan följer några tips för att maximera din framgång på en ketogen diet.

1. ) Drick mycket av vatten.

Även när du nyttjar en ketogen diet, så innehar din anatomi besvärligt att behålla så mycket vatten som den behöver, så att dricka mycket fluid är absolut nödvändigtsvis.

Många experter rekommenderar att männens intag ska vara åtminstone 3 liter dryck var dag, medan motsvarande siffra för kvinns är 2, 2 liter per dag.

En bra tecken på god vätsketillörsel är färgen på din urin.

Om din urin är klar alternativt ljusgul, får du antagligen nog mycket fluid.

Ta med dig en butelj vatten vart man än knallar!

2. ) Glöm ej fettet!

Enkelt uttryckt, våra kroppar behöver bränsle för att fungera.

När vi begränsar vårt kolhydratintag, särskilt till nivåer som i ketos, behöver våra kroppar en val energikälla.

Alldenstund äggviteämne inte är en verkningsfull energikälla, vänder sej våra kroppar till fettet.

Fett man äter medans du är i ketos nyttjas för att ge kraft, vilket gör det mycket svårt att ackumulera fett medans du är i ketos.

Välj friska, omättade fetter så ofta som genomförbart: Livsmedel som avokado, oliver, nötter samt frön är idealiska.

3. ) Finna din kolhydratgräns.

Samtliga våra kroppar är olika.

Vissa måltider behöver följa en strikt kolhydratfattig diet som innebär användning utav kortare tid än 20 gram per dag utav kolhydrater.

Andra dieter kommer att finna att de bekvämt och lätt kan stanna i ketos samtidigt som den förbränner 50, 75 alternativt 100 gram kolhydrater.

Det enda sättet att kunna absolut är ”trial and error”.

Förvärva Ketostix eller annat avtryck utav remsor för keton urinanalys samt ta reda på din kolhydratgräns.

Om du upptäcker att du innehar lite rörelsefrihet, kommer det att göra att vidmakthålla din diet så mycket lättare. Sukralos sötningsmedel smakar precis som socker, perfekt ikaffe och te.

Kolsyrat vatten kan smaksättas med Aromhusets bordsvattenaromer så att dricka vatten blir en njutning. Smaka olika ostar och hitta jättegoda – ost och dryck blir en god frukost om det är god ost, kanske kokt ägg eller äggröra till. Glöm inte att ägg och bacon ger en bra frukost.

4. ) Var smart med spriten.

En utav de stora aspekterna förurom att kunna inta fet födoämnen med ketogen diet är att du kan dricka sprit utan tillgängliga din viktminskning alltför långt ur bana. Klicka här nu för mer info.

Vitsen är att man kan dricka osötad sprit som vodka, rom, tequila, gin, whisky, cognac samt brandy tillsammans med enstaka lågkalori öl.

Begagnad lågkalori dricka för att blanda spriten och drick mycket vatten för att ej få vätskebrist, alldenstund en baksmälla kan göra dig notoriskt bristfällig medan du är i ketos.

Och kom ihåg, kalorier räknar fortfarande, så gå ej överbord.

Allt med måttlighet.

5. ) Har tålamod.

Medans ketogen diet är bekant för att ge en snabb viktminskning, särskilt i de tidiga stadierna av kosten, är viktminskning alltid en oengagerad, tidskrävande arbetsgång.

Bli ej befängd om vågen inte visar på en direkt viktminskning, alternativt kanske visar små viktökningar, för ett par dagar.

Din vikt varierar från dag till dag (och hela dagen) baserat på ett mängd element.

Glöm ej att använda statistik som hur dina kläder matchar alternativt kroppsmått för att se dina avancemang, kan ge mer än vad vågen visar.